2023.5.4 14:17
Olvasási idő 0:54
Masszi-Rigó Csilla

A BLACKPINK énekesnőjétől hangos a Calvin Klein háza – Mesés kapszulakollekciót mutatott be Jennie

DIVAT BLACKPINK CALVIN KLEIN DIVAT

A kapszulakollekció darabjai jövő héttől elérhetőek.

A Calvin Klein hivatalosan is bejelentette a Jennie for Calvin Klein névre keresztelt limitált kiadású kapszulakollekcióját, amelyet a márka globális nagykövetével, egyben a BLACKPINK énekesével, Jennie-vel  közösen terveztek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Calvin Klein (@calvinklein) által megosztott bejegyzés

A kollekció Jennie saját alkalmi ruhatárának alapvető darabjait veszi alapul, és olyan alsóneműket, farmereket, pólókat, gyapjú anyagokat valamint kötött ruhadarabokat tartalmaz, amelyek a BLACKPINK tagjának egyéni stílusát és kreativitását tükrözik. A kapszulában Jennie alapdarabokat újít fel pasztell színpalettával. 

A tervezésben olyan személyre szabott részletek is helyet kaptak, mint az egyedi márkajelzés, amely az ikonikus Calvin Klein logót az énekesnő saját kézírásával jeleníti meg. A kollekció lila, krétakék és homok, valamint klasszikus fekete és fehér színekben kapható. A minimál sziluettek és a laza stílus felé hajló darabok között találunk egymáshoz illő melltartókból és alsókból, bodykból és puha bordázott darabokból álló szetteket, valamint joggereket, pólókat, ruhákat és Crewneck-pulóvereket is, de farmer darabokból sem lesz hiány. Az együttműködéssel kapcsolatban Jennie a következőket nyilatkozta:

Forrás Hong Jang Hyun/ Calvin Klein

„Ez a kollekció a mindennapi stílusomat tükrözi, és számos olyan Calvin Klein darabon alapul, amelyek a ruhatáramban megtalálhatóak. Szerettem volna személyes hangot vinni ezekbe a darabokba, melyeket a szabásokban, a színpalettában és a részletekben is látni lehet. Az a törekvésem ezzel a kollekcióval kapcsolatban, hogy mindenki olyan boldognak és magabiztosnak érezze magát a ruhákban, mint én.”

A Jennie x Calvin Klein kollekció május 10-től érhető el az online-üzletekben.