2023.5.3 10:30
Olvasási idő 0:51
Maier Péter

Most már tényleg tudjuk, kik lesznek a Voice zsűrijei – és nem teljesen azok, akikről korábban szó volt

FILMEK + SOROZATOK CURTIS MANUEL RTL

A korábbi híresztelések nem fedték a valóságot, Manuel és Curtis valóban coach-ok lesznek a Voice-ban, de a két másik név meglepetés lehet.

Pár napja, a Blikk forrásaira alapozva azt írtuk, jó eséllyel Curtis, Király Viktor, Hien és Manuel ülhetnek a The Voice című tehetségkutató zsűriszékébe, most azonban – éppen az RTL sajtótájékoztatóján járó Blikk által – kiderült, hogy a dolognak a fele sem igaz. Illetve, de, pont a fele igaz: Manuel és Curtis ugyanis valóban ott lesznek az RTL-en induló énekes-tehetségkutató műsor „coach“-jai között.

Manuel nemrég járt a REFRESHER-nél Forrás Marjanovic Mira / REFRESHER Magyarország

A korábban a TV2-n futó, eredetileg holland formátumról februárban röppentek fel a hírek, miszerint az RTL megvásárolta a jogokat, és elindítja a sajátját. Szerdai sajtótájékoztatóján a csatorna azt is elárult, végül kiket választott ki, hogy a show zsűriszékébe üljenek, ők nem mások, mint:

  • Miklósa Erika opera-énekesnő
  • Trokán Nóra színésznő
  • Curtis rapper, televíziós celeb
  • illetve az a Manuel, akinek nemrégen megjelent Idegen című albuma egy globális lista élmezőnyében landolt.

A sajtótájékoztatón a műsorvezető kilétére is fény derült: ahogy korábban több X-Faktor évad esetében, most ismét láthatjuk a képernyőn Istenes Bencét, aki az utóbbi időben leginkább saját netes műsorával hallatott magáról.

Istenes Bence utoljára 2016-ban vezette az X-Faktort Forrás RTL

A Voice-ban a versenyzők választhatnak, ki legyen a mentoruk, a válogatók után párbajkörök és élő show-k lesznek. A győztes 36 millió forinttal és egy autóval gazdagodik.

Ha kíváncsi vagy, az újdonsült The Voice-coach Manuel hogyan éli a mindennapjait, milyen a viszonya a sikerhez, és milyen körülmények között írta nagysikerű albumát, olvasd el a vele készült interjúnkat.