2023.4.29 9:47
Olvasási idő 1:04
Kovács M. Dávid

T. Danny után Papp Szabi is csatlakozik a Valmar interaktív koncertjéhez

ZENE KONCERT MAGYAR ZENE RED BULL VALMAR

T. Danny után újabb nevet jelentett be a Red Bull Jukebox: Papp Szabi is feltűnik majd a Valmar mellett a színpadon.

T. Danny után újabb vendéget jelentettek be a májusi Red Bull Jukeboxra: a Valmar mellett Papp Szabi is feltűnik majd a színpadon, aki a Magány vagány című dalra ugrik majd be az interaktív koncerten.

T. Danny után Papp Szabi is csatlakozik a Valmar interaktív koncertjéhez. Forrás Pálfi Balázs / Red Bull Jukebox

„Amikor Marics Peti megmutatta a Magány vagány című számukat, a teljes rock and roll vonalra felcsillant a szemem, ekkor került szóba a Margit-szigeti koncertjük is. Megtiszteltetés, hogy engem kért meg, nekünk, tapasztaltabb zenészeknek pedig kutyakötelességünk biztosítani, hogy jól szórakozzanak a fiatalok, beleértve Marics Petiék közönségét is. Kérdeztem is, hogy biztos engem akarnak-e, nem valami fiatalabb kollegát, de Peti rávágta, hogy te kellesz, nyomjuk a rock and rollt!“ – mondta Papp Szabi.

Az első hazai Red Bull Jukebox nagy dobása, hogy az előadók – Marics Peti és Valkusz Milán – szinte minden lépését a közönség irányítja. A koncerten a Valmar számai mellett feldolgozások és újrahangszerelések is hallhatóak lesznek. Az interaktivitás a koncerten LED-karkötők segítségével történik majd, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhattak az érdeklődők. Jön a 80’s pop stílusú Úristen, a rockabillys Álmatlan esték, átdolgozva hallhatjuk a Tankcsapda Mennyország touristját, és country stílusban szólal meg a Bombázó is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Red Bull Hungary (@redbullhu) által megosztott bejegyzés

A fellépés kapcsán T.Danny elmondta, hogy a közös dalukat még sosem adták elő élőben a Valmarral, úgyhogy ez nekik is új helyzet lesz. „A zenekar készül, mi pedig igyekszünk a legjobbat nyújtani a srácokkal. Szerintem a közönség imádni fogja. Ilyen rendezvény még nem volt itthon, úgyhogy mindenképp egy új és maradandó élmény lesz annak, aki eljön. Hatalmas színpad, elképesztő látvány és persze mi. Összetartás, támogatás; ez erről szól“ – mondta.

Az első magyar Red Bull Jukeboxot május 19-én, pénteken, tartják majd a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, további részletek az esemény honlapján, jegyvásárlás pedig itt.