2022.11.10 16:12
Olvasási idő 0:40
Masszi-Rigó Csilla

Aaron Carter memoárt írt halála előtt, ekkor jelenhet meg a könyv

ZENE AARON CARTER

Aaron Carter tragikus hirtelenséggel hunyt el november elején, memoárja azonban már jövő héttől elérhető lesz...

Aaron Carter halála megrázta a világot, még akkor is, ha korábban már sokan sejtették, a fiatal énekes komoly mentális problémákkal küzd. Ahogy az a Today cikkéből kiderül, a 34 évesen elhunyt sztár régóta dolgozott memoárján Andy Sydmonds szerzővel, aki három éven keresztül készített vele mélyinterjúkat. 

Aaron Carter 2021-ben. Forrás Gilbert Carrasquillo/WireImage

Az Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life, vagyis az Egy befejezetlen élet befejezetlen története című kötet november 15-én jelenik majd meg az Amerikai Egyesült Államokban. 

A közlemény szerint Carter részletesen mesélt gyermekkoráról, a családdal való kapcsolatáról arról, milyen volt felnőni híres testvére, a Backstreet Boys-ból ismert Nick Carter mellett, és persze arról is szó esik, hogyan igyekezett megküzdeni depressziójával, öngyilkosságra sarkalló gondolataival.

A szerző szavai szerint Aaron egy kedves, szelíd, tehetséges lélek volt, akinek meg kellett küzdenie saját démonjaival. A könyv készítése során nyitott könyv volt, Sydmonds pedig úgy érzi, tartozik neki azzal, hogy kiadja azokat a részeket, amelyeket sikerült befejezni. 

„Tragikus irónia, hogy az önéletrajza soha nem fogja tartalmazni az összes történetét, gondolatát, reményét és álmát, ahogyan ő akarta.”

(via Today.com