2023.4.24 17:30
Olvasási idő 0:41
Szécsi Krisztián

Túl közel hajoltak Pete Davidsonhoz: hiszti lett a vége

ARCOK CELEB PETE DAVIDSON

Mondjuk valóban nem lehet király, hogy állandóan az arcodba másznak.

Pete Davidson, aki az elmúlt években azzal turnézott a világsajtóban, hogy Ariana Grande, majd Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, s végül Chase Sui Wonders pasija volt, (na meg, hogy teljesen átlagos méretű pénisze van), most egészen meglepő módon nem a nők utáni sóvárgásával vált virálissá.

Forrás Dimitrios Kambouris / Staff

Történt ugyanis, hogy a közkedvelt amerikai humoristához egy New York Knicks-meccs után – olybá tűnik – túl közel hajolt az egyik rajongója. Petenek a reakciója alapján nem igazán tetszett, hogy behatoltak a magánszférájába, ezért hát meglökdöste kicsit a „csúnya, gonosz“, s egyébként idősebb, férfiagresszort. Hát igen, ez önmagában is elég bulvárszerű, ám a fizikai jelenet után a szituáció még abszurdabb lett azáltal, hogy közvetlenül az eset után Davidson azonnal Colgate-szerű mosolyt villantva fotózott. Joker is shaking.

Egyébként nem akarunk túl nyersek lenni a színésszel, valóban nem lehet király, hogy így is az egész amerikai sajtó a szerelmi életedre van ráfixálódva, feszt kamerák armadája követ, ha meg rejongók ezrei másznak arcodba, az sehogy sem kellemes. Az esetről amúgy készült videó is, mutatjuk: