2023.4.18 10:13
Olvasási idő 1:02
Szécsi Krisztián

„Az én zseniális Gáborom!!!!!!!!!“ – Magyar sminkessel dolgozik együtt Ariana Grande

ARCOK ARIANA GRANDE DIVAT FILMEK SMINK SMINKTREND WICKED

Az énekesnő nem győzi Instagramon dicsérni Kerekes Gábor sminkalkotásait.

Az elmúlt pár napban mindenki Wicked lázban ég. Az Óz, a csodák csodája zöld boszorkányának, Elphabának történetét feldolgozó musical már évek óta a Broadway legsikeresebb zenés darabjai közt tartják számon. Kis érdekesség, hogy Magyarországon is többször megpróbálták már színpadra vinni a showt, legutóbb a 2012-es Szegedi Szabadtéri Játékok programjának tervei közt szerepelt, ám olybá tűnik, hogy még várnunk kell egy hazai színházi premierre. Addig be kell érnünk a filmvászonnal.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Wicked Movie (@wickedmovie) által megosztott bejegyzés

A 2024. november 27-én debütáló filmről a minap láttak napvilágot az első hivatalos képek, többek között az egyik főszereplőről, Ariana Grande-ról, aki Elphaba vetélytársát, a rózsaszín habos-babos ruhás Glindát fogja játszani. A fotók nem csupán a legnagyobb sajtóorgánumok hasábjain jelentek meg, de a filmen dolgozó művészek is büszkeséggel mutatják meg követőiknek, hogy milyen projekten is dolgoztak az elmúlt hónapokban. Így derült ki, hogy Ariana Grande sminkese magyar.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

GaborK MUA (@gabork_mua) által megosztott bejegyzés

Ismerjétek meg az én Glindámat! Annyira szeretem, ő [Ariana] a kedvenc emberem, akivel valaha dolgoztam. Előre is köszönöm. Remélem, tetszeni fog nektek.

– írja Instagram-profilján Kerekes Gábor sminkmester, aki a most készülő Wickeden túl olyan nagyszabású filmprodukciókban dolgozott, mint az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története, a Wonder Woman 1984, a Bridget Jones babát vár vagy a májusban debütáló új Indiana Jones-film.

Kiemelt tartalom
Ariana Grande TikTok-on vallott testéről: Gyakorlatilag antidepresszánsokon éltem, ittam is rájuk Ariana Grande TikTok-on vallott testéről: Gyakorlatilag antidepresszánsokon éltem, ittam is rájuk 2023.4.12 10:56

Ariana kommentben viszonozta Gábor kedves szavait:

Az én zseniális Gáborom! Teljes szívemből szeretlek, örökké. Te és Nuria minden napot a legmelegebb, legfényesebb, legboldogabb, és legszeretetteljesebb nappá tesztek. Köszönöm, hogy hála nektek a legszebb lánynak érezhetem magam az egész világon.

A Wicked munkálatai még jelenleg is tartanak, Miss Grande mellett pedig olyan világsztárok szerepelnek még, mint Cynthia Erivo, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey és Michelle Yeoh.