2023.4.12 10:56
Olvasási idő 1:14
Szécsi Krisztián

Ariana Grande TikTok-on vallott testéről: Gyakorlatilag antidepresszánsokon éltem, ittam is rájuk

ARCOK ARIANA GRANDE BODY SHAMING TESTKÉPZAVAR TESTSZÉGYENÍTÉS

Állítása szerint először nem akart egészségéről beszélni, mert nem érzi úgy, hogy bárkinek magyarázattal tartozna, ám mégis meg szerette volna nyugtatni rajongóit.

A többszörös Grammy-díjas énekesnő már egy ideje Rihanna példáját követve háttérbe szorította zenei tevékenységét s fókuszát a szépségiparban folytatott munkájára helyezte, saját márkájára, a R.E.M. Beauty-ra. Ezzel is magyarázható, hogy közösségi médiás jelenléte az elmúlt pár évben leginkább csupán termékbevezető, Reggeli rutinom és Készülj el velem! videókból áll, hol – mily meglepő – főszerepben az arca áll. Az arca, mely rendkívül megváltozott. 

@arianagrande repost @selfridgesbeauty ♡ our “thank u,next” collection is available now at @selfridges 💘 @r.e.m.beauty ♬ original sound - arianagrande

Aki kicsit is ismerős a művésznő munkásságával, maga is észreveheti, hogy a drasztikus fogyáson túl, mintha Miss Grande a szépészeti beavatkozásokat is némiképp túlzásba vitte volna – bár az utóbbival kapcsolatos megjegyzéseket Ariana mindig is tagadta. Ami pedig szemmel látható fogyását illeti, mely mögött sokan egy súlyos betegséget vizionáltak, hosszas hallgatás után Ariana végre reagált a testével kapcsolatos aggodalmakra, tette mindezt TikTok-fiókján.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

A videót, melyben az énekesnő végre felszólal az egészségi állapotáról, alig 12 óra alatt több mint 40 millióan látták, s akik eddig majd megvesztek, hogy megtudják, mi is áll a háttérben, zavarba ejtő részleteket tudhattak meg Ariana kórképéről: az énekesnő teljesen egészséges. Sőt, most a legegészségesebb saját bevallása szerint.

Az a test, amihez a mostani testemet hasonlítjátok, rendkívül egészségtelen volt. Akkoriban gyakorlatilag antidepresszánsokon éltem, ittam is rájuk és mellé pedig nagyon rosszul és keveset ettem

– vallotta Miss Grande egészségi állapotáról.

Ám a későbbiekben mindenkit megnyugtatott, hogy teljességében egészséges. Sőt, ennyire egészséges még soha nem is volt, s mindenkit óva intett attól, hogy meggondolatlanul megjegyzéseket tegyen mások testére, még ha azt szeretetből, aggódva teszi is. Egyébként hamarosan visszakapjuk Arinkat, aki most gőzerővel dolgozik az Óz, a csodák csodája amerikai musicalváltozatán, a Wickeden, melyben Glindát, a Jó Boszorkányt fogja játszani. A film előreláthatólag 2024-ben kerül a mozikba.

Ha bármikor azonnali lelki segítségnyújtásra lenne szükséged, a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) 0-24 órában elérhető a 116-123 és a 06 80 810-600 telefonszámokon.