2023.4.17 9:42
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Britney Spears ledobja a maradék bombákat is – ősszel érkezhet az önéletrajzi könyve

KÖZÉLET BRITNEY SPEARS

Szó lesz benne gyerekkoráról, Justin Timberlake-ről és az idegösszeomlásáról is.

Britney Spears megírta a memoárját, amely ősszel érkezhet a Page Sixhez eljutott információk szerint. A lap szerint az önéletrajzi könyv „megrázza majd a világot“, ugyanis részleteket tartalmaz az énekesnő gyerekkoráról, Justin Timberlake-kel való szakításról, a családjával folytatott harcról, illetve a pillanatról, mikor leborotválta a fejét.

Spears Sam Lansky íróval dolgozott együtt, aki újságíró és regényeket is jegyez, többek között az Atlantic, a New York Magazine és a Time munkatársa volt, olyan sztárokat profilozott, mint Madonna, Nicki Minaj és Adele.

Kép az I Am Britney Jean című dokumentumfilmből Forrás Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images

A könyv a Simon & Schuster kiadó gondozásában fog megjelenni, akik állítólag el vannak ragadtatva az anyag kendőzetlen őszinteségétől, és óriási sikerrel számolnak. Ez magyarázza azt is, hogy a Page Six szerint 15 millió dolláros szerződést kötöttek az énekesnővel, ami a második legnagyobb értékű könyves deal Barack és Michelle Obama kiadói szerződése után.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész REFRESHER-TOPLISTA: 10 könyv 2023-ból, amit mindenképp szerezz be karácsonyra – 1. rész 2023.12.13 18:03

Korábban egyébként maga Spears is beszélt róla az Instagramon, hogy három verzió készült önéletrajzi könyvéből, és egyfajta terápiaként funkcionált számára az anyag megírása. 

A könyv megjelenésére állítólag ősszel lehet számítani, legalábbis az angol nyelvű verzió akkor érkezhet a Page Six szerint.