2023.4.4 16:32
Olvasási idő 0:32
Masszi-Rigó Csilla

„Mint akik a diliházból szabadultak” – Lady Gagáról a Joker forgatásán készültek izgalmas lesifotók

FILMEK + SOROZATOK LADY GAGA

A Joker 2. részének forgatására egy pár fotós is bejutott, akik igen látványos képeket lőttek a Harley Quinnt alakító Gagáról és Joaquin Phoenix-ről.

Javában zajlik a Joker: Folie à Deux című film második részének forgatása. A Todd Philips által rendezett dráma Joaquin Phoenix-szel és Lady Gagával készül, aki a címszereplő odaadó és naiv, ugyanakkor teljesen kiszámíthatatlan szerelmét, Harley Quinnt játssza. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

A már most ikonikusnak tűnő párost Bronx jelenleg leghíresebbnek számító lépcsőin fotózták le forgatás közben. A helyszín sokak számára ismerős lehet, ugyanis az első részben a szerepével Oscar-díjat is elnyerő Phoenix mondhatni itt lényegült át igazán Jokerré. 

Az októberre várható film az eddigi információk alapján egy igazi musical lesz, sokak szerint azonban nem biztos, hogy a műfajváltás jót fog tenni az első rész hírnevének. A produkcióhoz csatlakozik még Zazie Beetz, aki az első filmből ismert Sophie szerepét játssza újra, valamint Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland és Harry Lawtey is.