2023.4.4 15:49
Olvasási idő 0:53
Masszi-Rigó Csilla

Ez nem animáció, miniszobor! – Son Goku és Vegeta egy szál asszonyverőben és kisgatyában hódítják meg az otthonod

DESIGN ANIME DRAGON BALL

Ilyen szettben még nem láttuk gyerekkorunk legizmosabb harcosait.

A Dragon Ball a kilencvenes évek gyermekeinek nagyjából egyet jelentett a nagybetűs tévézéssel. Szinte alig vártuk, hogy délután 2-3 óra között végre felcsendüljön az anime jól ismert intrója és lássuk, hogyan igázza le a világot Son Goku és Vegeta, a harcos-macsós mese után pedig a lányos sztorik kedvelői csillogó szemekkel nézték a Sailor Moon című japán animációs filmsorozatot. 

Vegeta és Son Goku ismét összecsapnak! Forrás FuzzFeet Studio

Nos, bár a legismertebb kereskedelmi csatornán már rég nem fut a Dragon Ball, a világ animerajongói a mai napig nem felejtik el a látványos akciójelenetekkel teletűzdelt mesét, na meg a valósággal semmilyen módon nem összeegyeztethető izomkolosszusokat. Ezek a rajongók jó eséllyel biztosan le fognak majd csapni a FuzzFeet Studio most megjelenő figuráira, nevezetesen Gokura és Vegetára, atlétatrikóban. 

Mert hogy a FuzzFeet olyan figurasorozatot droppolt, amely a két szereplő egymás elleni harcát mutatja be egy alternatív felfogásban: Goku és Vegeta szabadidőnadrágban, szemüvegben ülve szállnak versenybe egymással egy retro játékkonzol társaságában, előbbi karakter szarukeretes szemüvegben, kisgatyában és tangapapucsban, világi nyugalommal veri le a mindig ideges Vegetát, aki természetesen most is szétroppantja szoros markai között a könnyűszerkezetű kontrollert. Hiába, nem lehet mindig nyerni.  

Son GokuVegeta idegesRetro konzol, piros kanapé és tangapapucs. „Csak” 179 dollár!
Galéria megtekintése
(4)

A festett, limitált példányszámú gyűjtődarabok 1/6-os méretarányban, gyantából és polikőből készültek, áruk pedig 179 dollár lesz. A Vegeta vs. Goku figurák már előrendelhetőek az interneten, a szállítás pedig 2023 negyedik negyedévében várható, szóval sokat kell még aludnia annak, aki szert akar tenni a részletgazdag installációra.