2023.4.4 14:29
Olvasási idő 0:39
Masszi-Rigó Csilla

Nincs pénzed a Coachellára? – Van ez így, de most te is élőben nézheted a világ legnagyobb fesztiválkoncertjeit

ZENE COACHELLA FESZTIVÁL

A híres amerikai fesztivál történetében először élőben közvetítik majd a koncerteket.

Az utóbbi években a Coachella lett a világ egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja. A kétszer három napig tartó kaliforniai zenei és művészeti eseményen napközben sztárok százai kószálnak rendkívüli szettekben, esténként pedig korunk legnagyobb zenészei és együttesei lépnek színpadra. 

A fesztivál történetében először a Coachella idén nemcsak a legtehetősebb fesztiválarcok játszótere lesz, a bulikra azok is benézhetnek majd, akik otthonról, New Yorkból, Milánóból, Budapestről vagy Bukarestből néznék meg kedvenceik performanszát. 

A YouTube ugyanis bejelentette, hogy a fesztivál ideje alatt (tehát április 14 és 16, valamint április 21 és 23 között) a videómegosztó élőben közvetíti majd a hat nagyszínpad összes koncertjét. 

Az egész világ ott lehet a 2023-as Coachellán Forrás Facebook/ Coachella

 
A nézők exkluzív tartalmakat is láthatnak majd a Coachella csatornáján keresztül, lesz helyszíni közvetítés az installációkról, de akár a koncertek kulisszáiba is beleshetnek majd azok, akik a YouTube-on követik a fesztivált. Azok, akik nem tudnak élőben bekapcsolódni, az esti utolsó előadás után ismétlésben nézhetik végig a koncerteket. 

Az idei fesztiválon fellép többek között Frank Ocean, Rosalía, a Blackpink, Bad Bunny, a Gorillaz és Calvin Harris is.