2023.3.29 10:30
Olvasási idő 0:41
Szécsi Krisztián

Katy Perry a Vogue-nak mutatta meg titkos képességét, és most mind lúzernek érezzük magunkat

ARCOK EGÉSZSÉG KATY PERRY ZENE

Én szépen tudok fütyülni, Katy Perry pedig le tudja csukni a jobb szemét.

Biztos sokatok látta már TikTok-on, ahogy Katy Perry egyik koncertvideóján, mintha egyszerre lépett volna át a téridő kontinuumon, plusz jelent volna meg előtte egy bibliailag akkurátus angyal (ha nem tudod, milyen egy bibliai értelemben vett angyal, csak csekkold Google-n a biblically accurate angels keresőszavakkal) tüzes gömbökkel és villámokkal. Az ikonikussá vált tikkelő szem azonban nem egy kezdődő idegrendszeri betegség jele az amerikai énekesnő esetében, csupán egy felfokozott pillanatban úgy gondolta Perry, hogy megfelelő eleme lehet Vegas-i showjának.

@katyperry

(null)

♬ original sound - Katy Perry

Miután a videó virálissá vált, s azóta is többször ellőtte a PLAY fantázianév alatt futó koncertsorozatának keretein belül, a Vogue magazin egyik videós interjújában is megcsillogtatta okuláris tudását, amelyben a tizennégy feledhetetlen divatmomentumát mustrázta az újság szerkesztőségével. 

Szoktam csinálni ezt a „játékbabaszem“ pózt. Be tudom csukni az egyik szememet, és közben ugyanúgy funkcionálni. 15 éve ülök a fodrász és sminkes székben. Ha ezt a szememet sminkelik, és közben valaki francia kontyba fonja a hajamat, valós időben akarok észrevételeket tenni

– mesélte a humoráról híres Katy, aki azonnal demonstrálta is rejtett képességét.