2023.3.28 14:15
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Kim Kardashian lánya 9 évesen alapíthat kozmetikai márkát

ÉLETMÓD KIM KARDASHIAN

North West édesanyja és nagynénje nyomdokaiba lép...

Kim Kardashian és Kanye West lánya, North West bár még csak 9 éves, már most olyan hírnévvel, kapcsolatokkal és valószínűleg hatalmas vagyonnal rendelkezik, amelyet még öt átlagos ember sem tudna összeszedni egyetlen élet alatt. 

@kimandnorth

Good morning ☀️

♬ original sound - Capcut Finder

A bolondos videóiról ismert kislány édesanyja, KimK a hírek szerint egy szépségápolási- és egy játékmárka védjegyeit nyújtotta be North West nevében. A védjegyet „nem gyógyászati célú bőrkészítményekre, bőrhidratálókra, bőrápoló krémekre, bőrkrémekre, bőrtisztítókra” nyújtották be, a jövőben pedig lehetőség van „bőrszérumok, arcolajok, testolajok, fürdő- és tusfürdők, habfürdők, testporok, kozmetikumok, illatanyagok, hajápoló készítmények” és más termékek bevezetésére is. 

A Paper Magazine cikke szerint North közel sem csak kozmetikumokkal robbanhat be a piacra: Kim Kardashian egy játéküzletág védjegyét is beadta, amely a leírás szerint játékfigurák, babakiegészítők, babák, rajzjátékok, csecsemőjátékok, mechanikus akciójátékok, puha szoborjátékok, fürdőjátékok és még sok más játék előállítására és forgalmazására készülhet. A napvilágot látott hírek szerint a cég finommotoros és kognitív készségeket fejlesztő gyermekjátékokat szeretne árulni majd. Ha ez még nem lenne elég, mindezek népszerűsítésére egy harmadik védjegyet is beadtak Kardashianék, amelyek a reklámszolgáltatásokat, ezen belül is szórakoztató jellegű, a „globális számítógépes hálózaton keresztül történő” tartalmakat kíván majd sugározni. Na, ilyen egy igazi wannabe influenszer anyukája, aki már most egyengeti gyermeke útjait.