2023.3.31 16:35
Olvasási idő 1:37
Szöllősi Anna

Spórolnál a fogkrémen, vagy Netflixet néznél még a zuhany alatt is? 7 praktikus dolog, amiért az egész TikTok odavan meg vissza

Spórolnál a fogkrémen, vagy Netflixet néznél még a zuhany alatt is? 7 praktikus dolog, amiért az egész TikTok odavan meg vissza
Forrás amazon.com
DESIGN DESIGN ÖSSZEÁLLÍTÁS TIKTOK

Lehet, hogy eddig azt hitted, nincs szükséged egy multifunkciós palackra, de mi van, ha tévedtél??? A TikTokon gyakran botlani bele olyan praktikus termékekbe, amiknél azt érezzük, hogy KELL. Mutatunk 7 lifehack darabot, amik megkönnyítik az életet!

Vízálló telefontok

Ha nem szeretnél a tus alatt állva elérhetetlen lenni a külvilág számára, vagy éppen ezerrel bindzselsz egy sorozatot, ami annyira izgalmas, hogy nem bírod abbahagyni még egy zuhanyzásnyi időre sem, íme a megoldás! Ez a víz- és páraálló telefontartó könnyedén felszerelhető a falra, és szuperül óvja a telefonodat. Az ára 16 euró, azaz körülbelül 6 ezer forint.  

@kassyrandazzo Tag someone who already takes too long in the shower! 🚿📱🥴 #amazonfinds#showertok#tutorials#dontquityourdaydream♬ original sound - Kassy Randazzo

 

Multifunkciós palack

Ebből a palackból nemcsak inni tudunk, de bármikor előhúzhatjuk az oldalából a villát vagy a szívószálat, ezért még ha külföldről is rendeljük a terméket, kissé kompenzálunk azzal, hogy a jövőben könnyebben mellőzhetjük a műanyag evőeszközök vagy szívószálak használatát, csökkentve így az ökológiai lábnyomunkat. Ez a palack tökéletes például piknikhez vagy hosszú túrákhoz a szabadban, és 27 euróért, azaz kb. 10.200 forintért lehet a miénk. 

Multifunkciós palack Forrás kickstarter.com

 

Rögzíthető tálca

Ha egy tévé előtt vacsizó arc vagy, ebből a kompakt, hordozható táblából pillanatok alatt kis asztalkát varázsolhatsz, a stabil rögzítésnek köszönhetően pedig remélhetőleg nem fog az öledbe ömleni egyetlen tál forró leves sem. Az akár szabadtéren is használható minitálca 31 euróba (kb. 12 ezer forint) kerül.

Rögzíthető tálca Forrás amazon.com

 

Telefon- és nasitartó, egyben!

Ez minden lusta ember álma: ki sem kell mozdulnod az ágyból, hogy a kedvenc filmedet nézd, és közben a chipsszel (vagy trú kelet-európaiként szotyival) megpakolt tálból csemegézhetsz úgy, hogy ne legyen minden csupa morzsa. A telefon- és nasitartó 9 euróba, azaz kábé 3400 forintba kerül

Telefon- és nasitartó, egyben! Forrás amazon.com

 

Fogkrémadagoló

Többet nem kell szenvedned az utolsó fogkrémcseppek kinyerésével, az pedig csak hab a tortán, hogy ez az adagoló pont annyi fogkrémet porcióz ki, amennyire egy fogmosáshoz szükséged van, így a pazarlás ellen is tehetsz vele. A könnyen falra ragasztható szerkezetet 12 euróért, azaz kábé 4500 forintért vásárolhatjuk meg. 

Fogkrémadagoló Forrás amazon.com

 

Mosózsák 

Ez a hálós védőtasak elkülöníti, és megvédi a kényesebb ruhákat a sérüléstől vagy az elszíneződéstől mosás közben. A poliészterből készült zsák több mosásra is jó, és csomagolhatsz bele blúzt, pólót, zoknit, fehérneműt és kisebb törölközőket. Egy hármas kiszerelés eredetileg 8 euróba fáj, a tavaszi akcióval pedig 5,94 euróba (2260 forint), ami biztosan olcsóbb mulatság, mint idő előtt új pólót venni. 

Mosózsák Forrás amazon.com

 

„Miniíróasztal“

Ezt a minimalista darabot a fa és fém kombója teszi igazán dizájnossá, ami nem csak csinos, de praktikus is: a rendszerezőben elfér egy kisebb pénztárca, kulcsok, fejhallgatótok, szemüveg, toll, sőt még egy telefon is, és bárhová magaddal viheted. A minimalista doboz tényleg nagyon szép, bár olcsónak nem mondanánk: 65,95 euróba, azaz 25 ezer forintba kerül.

„Miniíróasztal“ Forrás yankodesign.com