2023.3.27 14:37
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Önmagunk megtalálását ünnepli a Ray-Ban tavaszi-nyári kollekciója

DIVAT

Klasszikus napszemcsik élednek újjá a sokszínűség jegyében.

Melyik volt az a pillanat, amikor rátaláltál önmagadra? Itt a Ray-Ban legújabb kampánya, amely a márka jól ismert, „Genuine Since 1937” szlogenjére épül – ebben a „since” azt az időpontot jelöli, amikor a legigazabb önmagunkká válunk. A Mega trend keretein belül a márka a valaha volt legnépszerűbb sziluettjeit frissíti fel.

Ray-Ban Genuine Since 1937 Forrás Ray-Ban

Hűvös magabiztosságot sugárzó megjelenésével, egyedi „Browline” keret típusával és retró érzületével a klasszikus Clubmaster modell az egyéniség és a merész gondolkodás szimbólumává vált a 80-as években. Az eredeti Wayfarer 1952 óta hódít az „ok nélkül lázadók” körében, és a 60-as évek rockforradalmától kezdve a 80-as évek alternatív művészeti megmozdulásain át a 90-es évek hip-hop mozgalmáig a mai napig felfordulást okoz ott, ahol megjelenik.

Mega Wayfarer napszemüveg Mega Clubmaster napszemüveg Mega Clubmaster napszemüveg Mega Wayfarer optikai keret 0RX0840VMega Wayfarer optikai keret 0RX0840VMega Clubmaster optikai keret 0RX0316VMega Clubmaster optikai keret 0RX0316V
1 / 7
Mega Wayfarer napszemüveg Forrás: Ray-Ban

A klasszikus modellek új dimenziókba helyezett Mega változatai a mai kor igényeit elégítik ki anélkül, hogy elvesztenék vintage dizájnukat. A vastag perem és extra-széles szárak az időtálló stílus és a fáradhatatlan újítás jegyében születtek.