2023.3.22 9:12
Olvasási idő 0:44
Szécsi Krisztián

Meglett a Balazs Kicksből ellopott négymillás tornacipő: a postán volt

DIVAT BALAZS KICKS BUDAPEST DIVAT MAGYARORSZÁG SNEAKER

A Cápák közöttből is ismert Pachert Balázs szerint a közösségi média erejének köszönhetően lettek meg a sneakerek.

„Meglett a 4.5 millió Ft-os cipő. Hihetetlenül hálás vagyok mindenkinek aki segített! Mindegy egyes megosztás számított, ilyen egy jó közösség! Külön szeretném megköszönni a Rendőrség munkáját is! Egyszóval KÖSZÖNÖM mindenkinek fantasztikusak vagytok!“ – osztotta meg a hírt egy kvázi vlogszerű videóban Pachert Balázs, a fiatal magyar vállalkozó, akinek egy hónapja több mint 4 millió forint értékű sneakert tulajdonítottak üzletéből.

A rendőrségi nyomozás alatt és a Balazs Kicks kamerafelvételeit elemezve később kiderült, hogy egy külföldi állampolgárságú testvérpár fújta meg a Nike X Louis Vuitton Air Force 1 Low cipőt. A párosból múlt héten el is csípték az egyik elkövetőt, egy 35 éves lett férfit, aki ellen jelenleg is eljárás folyik pénzmosás miatt s nem mellesleg illegálisan tartózkodott hazánkban.

A meglelt cipőn még rajta volt a céges gyorskötöző és a sneakerhez járó plusz cipőfűző is. A lábbeli megtalálásáról további  részleteket nem osztott meg a rendőrség, csak az derült ki, hogy a Magyar Postánál foglalták le, ami – valljuk be – valahol annyira abszurd mód magyar valóság.

A lényeg, hogy előkerültek, és, olybá tűnik, nem marketingfogásról szólt az egész – mint ahogy azt sokan állították. Annak azért kicsit drága mulatság lett volna.