2023.3.9 16:16
Olvasási idő 0:39
Masszi-Rigó Csilla

A gamerek IS imádni fogják a G-SHOCK új óráit

DIVAT CASIO G-SHOCK GAMER ÓRÁK VIDEÓJÁTÉK

Visszafogott szivárványszínekben pompáznak a G-SHOCK legújabb órái, amit az RGB-spektrum és a Gaming-világ ihletett.

Új Rainbow-kollekcióval rukkolt elő a G-SHOCK. A Casio népszerű óráit ezúttal az E-sportok és a gamervilág ihlette, a fekete alapon a szivárvány színeiben pompázó órák pedig az RGB színkódokat is megidézik (nagyon lesarkítva ez az a spektrum, ami piros-, zöld- és kékfények különböző mértékű keverésével határozza meg a számítástechnikában a színeket). Ezt a színmodellt gyakran használják a hűtőventilátorok, billentyűzetek, fejhallgatók és egyéb eszközök megvilágításaként is, ami a gamerek számára biztosítják a hangulatos játékot akár egy sötét szobában is. 

Az új órákat a gamervilág ihlette Forrás G-SHOCK/Casio

A G-SHOCK új kollekciója négy órát tartalmaz. Mindegyiken található kisebb vagy nagyobb felületen digitális kijelző, három óra analóg számlappal és különböző regiszterekkel is rendelkezik. A cyberpunk stílus és a váltakozó színek igen futurisztikussá teszik ezt a sportos, de elegáns órát pont úgy, ahogy azt a G-SHOCK-tól megszokhattuk. 

G-SHOCK RainbowG-SHOCK RainbowG-SHOCK Rainbow
Galéria megtekintése
(3)

Az új modellek merőben eltérnek a korábbi, azonos néven futó karóráktól mind a számlap, mind a szíjak tekintetében. Utóbbi az új termékeken sokkal fényesebb, a számlapok még inkább lekerekítettek. Természetesen az új G-SHOCK-ok is 200 méterig vízállóak, stopper- valamint ébresztőfunkcióval is rendelkeznek.