2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Masszi-Rigó Csilla
2023.3.9 16:16
Olvasási idő  0:39

A gamerek IS imádni fogják a G-SHOCK új óráit

Visszafogott szivárványszínekben pompáznak a G-SHOCK legújabb órái, amit az RGB-spektrum és a Gaming-világ ihletett.

Masszi-Rigó Csilla
2023.3.9 16:16 Olvasási idő  0:39
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Új Rainbow-kollekcióval rukkolt elő a G-SHOCK. A Casio népszerű óráit ezúttal az E-sportok és a gamervilág ihlette, a fekete alapon a szivárvány színeiben pompázó órák pedig az RGB színkódokat is megidézik (nagyon lesarkítva ez az a spektrum, ami piros-, zöld- és kékfények különböző mértékű keverésével határozza meg a számítástechnikában a színeket). Ezt a színmodellt gyakran használják a hűtőventilátorok, billentyűzetek, fejhallgatók és egyéb eszközök megvilágításaként is, ami a gamerek számára biztosítják a hangulatos játékot akár egy sötét szobában is. 

 

Az új órákat a gamervilág ihlette Forrás: G-SHOCK/Casio

 

A G-SHOCK új kollekciója négy órát tartalmaz. Mindegyiken található kisebb vagy nagyobb felületen digitális kijelző, három óra analóg számlappal és különböző regiszterekkel is rendelkezik. A cyberpunk stílus és a váltakozó színek igen futurisztikussá teszik ezt a sportos, de elegáns órát pont úgy, ahogy azt a G-SHOCK-tól megszokhattuk. 

 

G-SHOCK Rainbow
G-SHOCK Rainbow
G-SHOCK Rainbow
1 / 3
Forrás: G-SHOCK/Casio
G-SHOCK Rainbow

 

Az új modellek merőben eltérnek a korábbi, azonos néven futó karóráktól mind a számlap, mind a szíjak tekintetében. Utóbbi az új termékeken sokkal fényesebb, a számlapok még inkább lekerekítettek. Természetesen az új G-SHOCK-ok is 200 méterig vízállóak, stopper- valamint ébresztőfunkcióval is rendelkeznek. 

 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  G-SHOCK/Casio
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra