2023.3.9 9:13
Olvasási idő 0:58
Masszi-Rigó Csilla

Drogproblémákról és rehabról vallott Cara Delevingne a Vogue-nak

DIVAT CARA DELEVINGNE DROG

A modell arról mesélt a Vogue-nak, hogy részben a paparazzi fotók miatt döntött úgy, segítségre van szüksége.

Néhány hónappal ezelőtt aggasztó felvételek készültek Cara Delevingne-ról. A különböző amerikai lapok sorra közöltek olyan képeket és felvételeket, amelyeken a modell zavart állapotban jár-kel az utcán, a rajongók (de mindenki más is, aki ismeri a modellt) pedig azonnal elkezdtek aggódni: vajon mi állhat a háttérben? 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés

Az angol díva most a Vogue-nak mesélt arról, milyen hatással voltak a lesifotók életére. Ahogy azt Cara az interjúban elmesélte, hogy a fél évvel ezelőtti képek éppen a Burning Man fesztivál után készültek, melynek idején keveset pihent és nem volt jó állapotban. 

„Azért fájdalmas, mert azt hittem, jól szórakozom, egy ponton azonban rájöttem, hogy nem nézek ki jól. Bizonyos értelemben hálás vagyok ezekért a fotókért”

– mesélte a divatmagazinnak Delevingne. 

Ahogy az interjúból kiderül, a háttérben kábítószerhasználat állt, Cara pedig jól, mi több, legyőzhetetlennek érezte magát, akkori viselkedését elvadultnak nevezte. Végül tavaly év végén rehabra ment, ahol egy 12 lépéses programon vett részt. A magazinnak elmondta, ekkor jutott el arra a pontra, hogy ha így halad tovább, vagy meghal, vagy valami hatalmas meggondolatlanságot csinál. 

Kiemelt tartalom
Mi az a HHC, vagyis a „legális THC“, ami augusztusig itthon sem számított tiltottnak? Mi az a HHC, vagyis a „legális THC“, ami augusztusig itthon sem számított tiltottnak? 2023.10.6 18:33

A programnak köszönhetően azt mondja, már sikerült lenyugodnia, ugyanakkor nehéz út áll előtte, hiszen sokat kell dolgoznia magán és tudja, soha nem fog teljesen meggyógyulni. Cara-nak barátnője, Minke is sokat segített a leszokásban, valamint két közeli barátja, Selena Gomez és Margot Robbie is végig támogatták őt a gyógyulásban.