2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Maier Péter
2023.3.6 16:07
Olvasási idő  0:46

Négyéves szünet és zaklatási botrányok után idén visszatér a Victoria's Secret Fashion Show

A botrányok után visszavonulót fújt a cég, de most újraindul minden idők legnépszerűbb fehérnemű-bemutatója.

Maier Péter
2023.3.6 16:07 Olvasási idő  0:46
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Újra lesz Victoria's Secret-show. Miután 2019-ben, majd 2020-ban is lemondták a márka divatbemutatóját, aztán pedig szünetet tartottak, idén ismét megrendezik a nagyszabású műsort, amelyről egyelőre nem derült fény sok mindenre. A hírt a vállalat pénzügyi vezetője jelentette be a cég 2022-es pénzügyi évéről szóló online konferencián, aki úgy fogalmazott, hogy idén már egy „új verzióját láthatjuk“ a Victoria's Secret Fashion Show-nak.

 

Kép az utolsó, 2018-as Victoria's Secret Fashion Show-ról Forrás: Taylor Hill/FilmMagic

 

2019-ben amiatt érte kritika a vállalatot, hogy az nem alkalmaz különböző testalkatú és sokszínű társadalmi csoportból érkező modelleket, 2020-ban pedig egy szexuális zaklatási botrány miatt kellett visszavonulót fújniuk, amikor Ed Razek korábbi vezetőt vádolták meg bűncselekményekkel.

 

A Vicoria's Secret bemutatóinak története 1995-ig nyúlik vissza, 23 alkalommal rendezték meg a show-t (2004 kimaradt), amelyeken olyan nagy zenei sztárok léptek fel, mint Jay-Z, Katy Perry, Kanye West, Rihanna vagy Justin Bieber. Meg persze, ki ne emlékezne The Weeknd Victoria's-koncertjére a 2016-as párizsi bemutatóról:

 

 

Mindemellett azonban a mérgező bánásmód és a testszégyenítések állandó részét képezték a cég életének, különösen Leslie Wexner tulajdonos regnálása alatt, ahogy az kiderül a Hulu által forgatott Victoria's Secret: Angels and Demons című dokumentumfilm-sorozatból. 

 

Az elmondottak szerint most újratervezik a vállalati értékeket, és igyekeznek emberséges körülmények között működni, hogy régi fényében tündökölhessenek a bemutatóik.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: people.com Thumbnail:  Taylor Hill/FilmMagic
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra