2023.3.3 15:46
Olvasási idő 0:45
Masszi-Rigó Csilla

Sorozat készül a Valami Amerikából

FILMEK + SOROZATOK MAGYAR FILM RTL SOROZATOK

A Valami Amerika sorozata kapcsolódni fog a filmtrilógiához, néhány műsornak azonban idén búcsút int a szériát készítő RTL.

Sorozat formájában tér vissza a képernyőkre az elmúlt két évtized legsikeresebb filmtrilógiája, a Valami Amerika. A hírt Kolosi Péter, az RTL programigazgatója és tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese jelentette be a SorozatWiki podcastjában. Amit már most tudni lehet, hogy az RTL+ streaming-szolgáltató platformjára érkező szériát az a Herendi Gábor rendezi majd, aki az előző három film direktoraként okozott nekünk maradandó élményeket, az új történet pedig természetesen kapcsolódni fog a korábbi részekhez. 

Folytatódik a Valami Amerika – ezúttal sorozat formájában. Forrás Skyfilm Stúdió; Megafilm

Kolosi Péter az RTL idei műsorterveiről is mesélt, így derült ki például, hogy a jövőben nem folytatódik majd a tavaly bemutatott A Nagy Fehér Főnök című sorozat, ugyanakkor új évaddal tér vissza a Mellékhatás című sorozat, valamint a Gyertek át!- című műsor is.

A programigazgató nyilatkozata szerint hamarosan új napi sorozat is indul majd a csatornán, melynek producere az a Kalamár Tamás lesz, akinek a Barátok közt című sorozatot is köszönhetjük, idén pedig a tavalyi év nagy gasztroműsor-dömpingje miatt sem a Konyhafőnök VIP, sem pedig a Mestercukrász nem jelentkezik új évaddal. A  a Drága örökösök című sorozat hatodik évaddal hódítja meg újra a nézők szívét, emellett pedig jön majd a civil szereplőkkel dolgozó Konyhafőnök, valamit az Álommeló című napi reality is.