2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Kultúra
2023.2.24 13:41
Olvasási idő  0:33

Az amerikai filmes underground isteneként is aposztrofált John Waters Budapestre jön

John Waters amerikai filmrendező, képzőművész és író először lép fel élőben Budapesten április 4-én, a MOM Kulturális Központban.

2023.2.24 13:41 Olvasási idő  0:33
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Az amerikai filmes korábbi műsorai, a This Filthy World, False Negative, Make Trouble és a John Waters Christmas már bejárták a világot, Budapesten azonban új, End of the World című előadói estjével lép fel - olvasható a szervezők közleményében.

 

Ebben a műsorban a szerző többek között olyan témákat boncolgat, mint a filmipar újraértelmezése, az emberiség sötét oldalának felvilágosult elfogadása, vagy a szexuális kihágások határainak feszegetése.

 

A filmes nevéhez tizenhat rendezés fűződik, többek között a Hajlakk, a Poliészter, a Titkos gyilkos mama és a trilógiának számító Rózsaszín flamingók (Pink Flamingos), Csajos bajok (Female Trouble) és a Desperate Living. A művésznek eddig tíz könyve jelent meg.

 

 

Az est szervezői idén további három ismert komikus, író fellépését is megszervezték Budapesten: április 11-én az amerikai Tom Segurával, május 5-én az amerikai-ausztrál származású Jim Jefferies-szel, december 8-án pedig a brit Daniel Sloss-szal találkozhat a közönség.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Noam Galai/WireImage
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában kultúra
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra