2023.2.23 17:36
Olvasási idő 0:48
Szöllősi Anna

Újabb térség turizmusa lendülhet fel A Fehér Lótusz miatt? Megvan, hol forgathatják a harmadik évadot

UTAZÁS A FEHÉR LÓTUSZ ÁZSIA HBO SOROZATOK

Még 2022 végén jelentették be a hírt, hogy mindenki nagy örömére érkezik A Fehér Lótusz harmadik évada, és az is egyre biztosabbá válik, hol forgatják majd a feketekomédia következő szériáját.

David Bernad executive producer egy beszélgetésen csepegtetett infót Mike White HBO-s sikersorozatának következő helyszínéről, amikor elejtette: „Nagyon akartuk, hogy Ázsiában dolgozhassunk, és remélhetőleg a 3. évadra lesz esélyünk rá, hogy ott is történjen valami“ – mondta, szinte megerősítve a korábban szájon forgó pletykákat. 

A The White Lotus 2021-ben debütáló, első évada a hawaii Mauin játszódott, a második széria pedig az olaszországi Szicília partjainál forgott, és nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik évadban Ázsiában követhetjük nyomon a White Lotus szállodalánc alkalmazottait és vendégeit.

Egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az antológia-sorozat következő turnusának szereplőgárdája, és lesznek-e visszatérő színészek az előző évadokból. 

Felkapott úticél lett Szicília

Ahogy régen a Jóbarátok vagy a Szex és New York miatt vált egy-egy ikonikus helyszín csábítóvá a turisták számára, ma már a streaming platformokon elérhető sorozatok is sokakat befolyásolnak az úticél kiválasztásában. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

The White Lotus (@thewhitelotus) által megosztott bejegyzés

A második évad a Földközi-tenger legnagyobb szigetén, Szicíliában játszódott, ami A Fehér Lótusz második évada óta sokkal nagyobb népszerűségnek örvend a magyarok körében is: egy felmérés szerint 2023 első hónapjában több mint háromszor annyian kerestek rá szicíliai desztinációra, mint egy évvel korábban, így sanszos, hogy a harmadik évadnak helyet adó ázsiai helyszín is mágnesként fogja vonzani a turistákat.  

Kiemelt tartalom
Fesztiválhimnusz lett az év legjobb sorozatának intrója – Így vibe-ol a világ A Fehér Lótusz zenéjére Fesztiválhimnusz lett az év legjobb sorozatának intrója – Így vibe-ol a világ A Fehér Lótusz zenéjére 2022.12.21 14:34