2023.2.25 10:18
Olvasási idő 0:31
László Panna Mira Marjanovic

Mit rejt a szatyrotok (ÍGY VÁSÁROLTOK TI 🛍️) - A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD UTCA EMBERE VIDEÓ

Az online vásárlás világában az ember egyre kevesebbszer merészkedik be plázákba, hiszen mindent megkaphat az interneten. Ha viszont mégis a nagy bevásárlóközpontokban köt ki, annak biztos nyomós indoka van.

„Itt az új szezon, kellenek új ruhák“, „a rosszkedvemet csak egy vadonatúj cipő tudná megjavítani“, „jaj, hatalmas leértékelések vannak, csak egy pólót veszek, nincs egy göncöm sem“. Ugye nektek is ismerősek ezek a mondatok minden nyári szezon előtt, őszi szezon után, vagy a karácsonyi időszak végeztével a hatalmas leárazásokban? Mindig lehet találni egy indokot, most éppen miért van szükségünk egy negyedik ugyanolyan fekete gatyára, ami nem ugyanolyan, de ha a szívünkre tesszük a kezünket...De. Ugyanolyan.

A REFRESHER Magyarország új arca, Barka ezúttal titeket kérdezett arról, hogyan álltok a divathoz, mennyire követitek az aktuális trendeket, illetve hogy miért érkeztetek a plázába, mi van a szatyrotokban?

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!