2023.3.19., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Életmód
Kovács M. Dávid
2023.2.21 15:45
Olvasási idő  1:19

Hamarosan szexkapszulákban teljesedhetnek be a fesztiválokon szövődő szerelmek

A levegőtlen sátras együttléteknek, valamint a bokrok és fák takarásában intézett numeráknak üzen hadat a Get A Room újítása. A brit cég bérelhető kabinjaiban a szexuális együttlétünk ideje alatt akár még a telefonunkat is feltölthetjük.

Kovács M. Dávid
2023.2.21 15:45 Olvasási idő  1:19
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Egy brit cég aprócska bérelhető szobákat kezdett fejleszteni, hogy az alkalmi vagy állandó párok „biztonságos, tiszta és intim környezetben“ intézhessék szexuális együttléteiket a különböző zenei fesztiválokon, derült ki az IQ cikkéből.

 

Fesztiválozók a Szigeten Forrás: Alessandra Benedetti - Corbis / Getty Images

 

A beszédes nevű vállalkozás, a Get A Room a szerelemkapszulának nevezett kabinok egyikét február közepén már be is mutatta. Az erről szóló posztban azt is elárulták, hogy az építmény falai kívülről tükörként funkcionálnak, vagyis senki nem látja, mi történik odabent, belülről viszont nagyon is látszik, hogy mi történik épp körülöttünk, a fesztiválok zajos forgatagában.

 

A Lángoló szemléje szerint a koncepciót Josephine Declerck, a Get A Room alapítója és vezérigazgatója, valamint Kaja Wojciechowska üzemeltetései vezető ismertette, akik a londoni szexpozitív közösség ismert arcai is egyben.

 

Josephine-nek a 2022-es Field Day-en jutott eszébe a szerelemkapszulák ötlete. A Chemical Brothers koncertjén egy magas, jóképű srác mögött állva rájött, hogy sokkal könnyebb lenne minden, ha a fesztiválokon ilyen kapszulák biztosítanák, hogy két szám között szórakozhassunk egy kicsit

 

– olvasható az oldalon.

 

Az ötletgazdák három opcióban gondolkoznak: a 25 perces csomag ára 59 angol font (közel 25 ezer forint), a 40 percesé 89 font (kb. 38 ezer forint), míg az 55 perces VIP bérleti jog ára 99 font (43 ezer forint) lehet majd.

És hogy mi a helyzet a higiéniával? Az ígéret szerint az egyes foglalások után alaposan kitakarítanak, a betérőknek pedig friss ágyneműt, törölközőt, fogkefét és óvszert biztosítanak – de még akár telefont is lehet majd tölteni akciózás közben.

 

Viszont ha esetleg hárman kívánnátok meg egymást, akkor egyelőre más opciókat kell majd keresnetek, és ugyanígy egy fő sem veheti igénybe a kabinokat, de ezeken az igényeken még gondolkodnak az ötletgazdák – a prostitúció viszont nagyon is tiltott lesz odabent.

 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

LOV+R (@wearelovr) által megosztott bejegyzés

 

 

 

És van még egy dolog: aki túlságosan szét van csapva, könnyen kint maradhat, ugyanis a regisztrációnál képzett személyzet dönti majd el, hogy ki az, aki alkalmas arra, hogy ideiglenesen birtokba vegye és megfelelő állapotban vissza is szolgáltassa a szerelemkapszulát.

 

Azt, hogy milyen fesztiválokon lesznek elérhetőek a brit cég szexkabinjai, egyelőre még nem tudni. További infók a szolgáltatás oldalán.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: langolo.hu Thumbnail:  Alessandra Benedetti - Corbis / Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában életmód
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra