2023.2.16 10:50
Olvasási idő 0:33
Szöllősi Anna

Balazs Kicks videósorozatot indított: legutóbb a nagymamájával, most pedig egy válogatott focistával próbálgattak sneakereket

DIVAT BALAZS KICKS NÉMETH ANDRÁS VIDEÓ

Balazs Kicks már 19 éves korára szupersikeres lett: saját bolttal és webshoppal rendelkezik, ami 1 milliárdos árbevételt generált, emellett több mint 230 ezres követőtábora van a közösségi médiában.

Pachert Balázs, azaz Balazs Kicks nemrég elindította saját videósorozatát a YouTube-on: a Sneaker Tour koncepciója, hogy egy-egy embert hív el a boltba, akikkel körbejárják az üzletet, és a sneakerkereskedő srác cipőt is ajánl a vendégeinek. 

Balázs első vendégként PSG OGLI 7-et hívta meg, majd a nagymamája volt a szerencsés, aki néhány cipő árán teljesen elámult, az adásban pedig még Balázs élete első cipője is előkerült. 

A következő, harmadik részben Balázs az egyik legjobb barátját, a válogatott focista Németh Andrist hívta meg, akivel még a Vasasban voltak csapattársak, és akit pont most igazolt le a Hamburg csapata. 

Balázs legutóbb azzal került a hírekbe, hogy bement az RTL Cápák között című műsorába, azzal a céllal, hogy a cégéből 10 százalékot nyújtana át a befektetők részére, amiért 200 millió forintot kér. Szó szerint kioffolta a cápákat, akik alkudozni kezdtek, de Balázs nem engedett eredeti elképzeléséből.