2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Szöllősi Anna
2023.2.16 10:50
Olvasási idő  0:33

Balazs Kicks videósorozatot indított: legutóbb a nagymamájával, most pedig egy válogatott focistával próbálgattak sneakereket

Balazs Kicks már 19 éves korára szupersikeres lett: saját bolttal és webshoppal rendelkezik, ami 1 milliárdos árbevételt generált, emellett több mint 230 ezres követőtábora van a közösségi médiában.

Szöllősi Anna
2023.2.16 10:50 Olvasási idő  0:33
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Pachert Balázs, azaz Balazs Kicks nemrég elindította saját videósorozatát a YouTube-on: a Sneaker Tour koncepciója, hogy egy-egy embert hív el a boltba, akikkel körbejárják az üzletet, és a sneakerkereskedő srác cipőt is ajánl a vendégeinek. 

 

Balázs első vendégként PSG OGLI 7-et hívta meg, majd a nagymamája volt a szerencsés, aki néhány cipő árán teljesen elámult, az adásban pedig még Balázs élete első cipője is előkerült. 

 

 

A következő, harmadik részben Balázs az egyik legjobb barátját, a válogatott focista Németh Andrist hívta meg, akivel még a Vasasban voltak csapattársak, és akit pont most igazolt le a Hamburg csapata. 

 

 

Balázs legutóbb azzal került a hírekbe, hogy bement az RTL Cápák között című műsorába, azzal a céllal, hogy a cégéből 10 százalékot nyújtana át a befektetők részére, amiért 200 millió forintot kér. Szó szerint kioffolta a cápákat, akik alkudozni kezdtek, de Balázs nem engedett eredeti elképzeléséből. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Balazs Kicks Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra