2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Társadalom
Maier Péter
2023.2.13 14:47
Olvasási idő  0:30

Hagyd a tévés hülyeségeket – streamelj tyúkólat egész nap!

A Henflixen keresztül élőben nézheted, mi újság a tyúkólban és a tyúkudvarban.

Maier Péter
2023.2.13 14:47 Olvasási idő  0:30
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Elindult a Henflix, a Heves vármegyei Bátorban székelő Bárányfelhő-Bodorító Egyesület által működtetett „streaming platform“, amelyen két kamerán keresztül nézhetjük élőben a helyi tyúkok életét.

 

A Henflix YouTube-csatornán két kamera képét is figyelhetjük élőben. Az egyik, a Tyúkságok című live a tyúkudvar mindennapjait közvetíti az érdeklődők felé:

 

 

Míg a Csip-Lak című közvetítés a tyúkólba enged betekintést, ahogy a Telex írja, ide leginkább éjszaka érdemes bekukkantani, mert akkor zajlik csak igazán az élet:

 

 

A készítők egyébként nagyon komolyan veszik a dolog ismeretterjesztő részét is, a henflix.hu-n blogposztokat olvashatunk a baromfik életéről.

 

Mindemellett támogathatjuk is a munkájukat, egészen pontosan beszállhatunk a tikok etetésébe a weboldalon, ahol ezer forintért vásárolhatunk egy egységnyi kreditet. 

 

 

Most tényleg, ezek után képes lennél bekapcsolni holmi futballmeccset, vagy sorozatot, ha a kotlósok életét követheted 0-24? Ugye, ugye.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: telex.hu Thumbnail:  Henflix.hu
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában társadalom
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra