2023.2.3 15:53
Olvasási idő 0:30
Masszi-Rigó Csilla

Véget ért egy korszak: Eltűnt a Yeezy webshopja az online térből

DIVAT KANYE WEST SNEAKER

Úgy tűnik, a tettek mezejére lépett az Adidas, Kanye Westtel való szakítása után pedig első lépésként megszabadult a Yeezy weboldalától.

Történelmi pillanathoz érkezett az Adidas és Kanye West kapcsolata. A márka 2022  végén jelentette be, hogy felbontja szerződését a rapperrel, az együttműködés végével pedig a napokban ledobták az első bombát: megszűnt a YEEZY webshopja. Bizony, a YEEZY supply hivatalos oldalán eddig minden cipő, ruha és kiegészítő, valamint különböző együttműködésből született divatáru kapható volt, most viszont csak egyetlen, magányos felirat árválkodik az oldalon: „A webhely nem érhető el.”

Forrás Mark Sagliocco/WireImage/Getty Images

A két fél együttműködése bár véget ér, az Adidasnak 2023-ban is szándékában áll Ye márkajelzéssel ellátott kollekciókat bemutatni, a termékeken azonban biztos, hogy többé nem fogjuk látni az ikonikus YEEZY feliratot. 

A Hypebeast.com előrejelzései szerint nem kizárt, hogy Kanye West a jövőben saját ruházati márkát dob majd a piacra, az Adidas Ye pedig már a következő félévben bemutatja új, Kanye-mentes termékeit.