2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.3 15:53
Olvasási idő  0:30

Véget ért egy korszak: Eltűnt a Yeezy webshopja az online térből

Úgy tűnik, a tettek mezejére lépett az Adidas, Kanye Westtel való szakítása után pedig első lépésként megszabadult a Yeezy weboldalától.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.3 15:53 Olvasási idő  0:30
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Történelmi pillanathoz érkezett az Adidas és Kanye West kapcsolata. A márka 2022  végén jelentette be, hogy felbontja szerződését a rapperrel, az együttműködés végével pedig a napokban ledobták az első bombát: megszűnt a YEEZY webshopja. Bizony, a YEEZY supply hivatalos oldalán eddig minden cipő, ruha és kiegészítő, valamint különböző együttműködésből született divatáru kapható volt, most viszont csak egyetlen, magányos felirat árválkodik az oldalon: „A webhely nem érhető el.”

 

Kanye most nem boldog. Forrás: Mark Sagliocco/WireImage/Getty Images

 

A két fél együttműködése bár véget ér, az Adidasnak 2023-ban is szándékában áll Ye márkajelzéssel ellátott kollekciókat bemutatni, a termékeken azonban biztos, hogy többé nem fogjuk látni az ikonikus YEEZY feliratot. 

 

A Hypebeast.com előrejelzései szerint nem kizárt, hogy Kanye West a jövőben saját ruházati márkát dob majd a piacra, az Adidas Ye pedig már a következő félévben bemutatja új, Kanye-mentes termékeit. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Jeremy Moeller/Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra