2023.1.29., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Maier Péter
2022.10.28 17:05
Olvasási idő  0:45

Harry Styles sellő lett új klipjében, de nem olyan H2O-s fajta

Idén májusban jelent meg Harry Styles új albuma, amelynek nyitódalához most jelentetett meg klipet a világsztár. A Music for a Sushi Restaurant videója elég emlékezetes, Harry szakállas sellőként jelenik benne.

Maier Péter
2022.10.28 17:05 Olvasási idő  0:45
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Harry Styles sellő lett új klipjében, de nem olyan H2O-s fajta
Forrás: Harry Styles YouTube;

Tegnap jelent meg Harry Styles legújabb klipje, amely a popsztár májusi albumának nyitódalához, a Music for a Sushi Restauranthoz készült. A videó elég egyedi élményt nyújt, Harry ugyanis valamiféle "hajótörött sellőt" alakít, aki bekerül egy tengeri étterem konyhájára, ahol egyébként zenés esteket is tartanak. (Ez így jó megfogalmazás?)

 

Harry sellőként énekel az étteremben, ahol le akarták vágni Forrás: Harry Styles YouTube

 

A történet szerint Harry-t először le akarják vágni, de aztán az elbűvölő énekhangja miatt a vendéglátó egység ünnepelt sztárja lesz, egészen odáig, míg el nem veszíti a hangját, és vissza nem kerül a nyershúsok közé. A klipet sokféleképpen lehet értelmezni, például afelől, hogyan rágja meg az előadót a showbiznisz, és köpi ki az első adandó alkalommal, amikor valamilyen okból nem képes maximumon teljesíteni.

 

A videót Aube Perrie rendezte, aki tavaly a legjobb új rendező díját nyerte el a UK Music Video Awards-on. Eddig leginkább a Megan Thee Stallionnak készített munkájáról volt ismert, de úgy tűnik, a Harry-vel való kollaboráció is bevált: alig egy nap alatt ugyanis 5 és félmillió megtekintésnél jár a YouTube-on a Music for a Sushi Restaurant. Mutatjuk a klipet, ti pedig írjátok meg, hogyan értelmeztétek ezt az agymenést, és visszasírtátok-e azt a sellőábrázolást, amit gyerekként a H2O-tól kaptunk.

 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Harry Styles YouTube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra