2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Szécsi Krisztián
2023.2.1 17:25
Olvasási idő  0:34

Magyar márka nyitotta meg a koppenhágai divathetet

A magyar divattervező nagyot dobbantott kollekciójával, melyet a Covid-lezárások ihlettek.

Szécsi Krisztián
2023.2.1 17:25 Olvasási idő  0:34
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A hagyományos textilművességet a legmodernebb tervezési technikákkal ötvöző AERON divatmárkával vette kezdetét január 31-én, kedden a 2023-as koppenhágai divathét.

 

Áron Eszter, a márka alapítója 2023-as őszi/téli kollekciójával, megidézve a világjárvány éveit és az azt követő társadalmi helyreállást, a hagyományos irodai öltözködés újraértelmezését tűzte ki céljául: kifinomult szabásvonalakkal létrehozott mindennapi ruhadarabok, amelyek kényelmük és könnyed eleganciájuk miatt nem csupán a kollegiális környezetben, de egy vacsorapartin is megállnák a helyüket.

 

1 / 10
Forrás: copenhagenfashionweek.com

 

A tervezőnő régi szabócsaládból származik – ezt jól tükrözik a generációkon átívelő textúrák, formák és minták többfélesége, a visszafogott pasztellszínek és a figyelemfelkeltő árnyalatok művészi elegye.

Ingek és ujjatlan blézerek, öltönyszerű, egyenes vonalú, mégis laza nadrágok, finoman kötött ruhák szabadon hagyott vállakkal és torzított lineáris kivitelezéssel, többrétegű kompozíciók, élénk tónusú, időtlen bőrruhák – nagyjából erről szólt idén az AERON.

 

1 / 10
Forrás: copenhagenfashionweek.com

 

A bemutatót a koppenhágai Fabrikken for Kunst & Designban tartották, a teljes videót az eseményről itt tekinthetitek meg:

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra