2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Maier Péter
2023.1.27 15:07
Olvasási idő  0:41

Julia Fox megmutatja a lakását, de előre szól, hogy ne várj tőle túl sokat

A színésznő kis house tour-videót osztott meg a TikTokon, ami szerinte csalódást keltő, de azért vannak emlékezetes pillanatok benne.

Maier Péter
2023.1.27 15:07 Olvasási idő  0:41
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

„Nem gondoltam volna, hogy ilyet csinálok, de a teljes átláthatóságban hiszek“ – kezdi friss TikTok-videóját Julia Fox, a Csiszolatlan gyémánt és a PVT CHAT filmek sztárja. A lakásnéző videó elején Fox elmondja, ne számítsunk semmi nagyra, de legalább azt érezhetjük majd utána, hogy nem is megy olyan rosszul a sorunk.

 

A hálószobája lényegében egy nappali, mert azt a teret át akarta alakítani, hogy az egy éves fia, Valentino ott játszhasson. Megmutatja a „nosztalgiatükrét“, ahol kisfiáról, illetve két, már elhunyt barátnőjéről vannak fotók. Egyiküknek még a hamvait is ott tartja egy kis urnában. (A két barátnő hamvai később nagyobb urnákban is előkerülnek.)

 

Fox – aki nem rajong a túlzó magamutogatásért és nagyzolásért – arról is beszél, hogy a lakásában egérproblémák vannak, de próbálja annak is a jó oldalát látni, mert a kis állat legalább feltakarítja a kajamaradékokat, amiket a kisfia elszór. „Ez is csak attól függ, milyen szemmel nézed“ – mondja a színésznő.

 

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound - Julia fox

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: complex.com Thumbnail:  Julia Fox TikTok
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra