2023.1.26 10:49
Olvasási idő 0:38
Kovács M. Dávid

Újra Budapestre jön Lil Tjay, ezúttal egy arénakoncerttel lepi meg a magyar rajongókat

ZENE KONCERT LIL TJAY ZENE

A 21 éves rapper újra Magyarországon zenél, az Akváriumban adott teltházas bulija után a Budapest Arénában lép majd fel.

2023-ban a Budapest Arénában tér vissza Magyarországra Lil Tjay, aki 2021 novemberében adta első magyarországi koncertjét, és rögtön teltházat csinált az Akvárium Nagyhalljában. A 21 éves rapper buliját szintén az Erzsébet téri klub szervezi.

Lil Tjay egy 2022 őszén adott, amerikai fellépése közben Forrás Roy Rochlin /Getty Images

Lil Tjay – azaz Tione Jayden Merritt – New Yorkban született 2001-ben, gyerekkora pedig nem volt zökkenőmentes. A sorozatos iskolai balhékat és bolti lopásokat követően 15 évesen egy évre javítóintézetbe küldték, ami igazán jó hatással volt rá, hiszen zenei karrierje itt kezdődött el. Több számot is írt ez idő alatt, köztük a Resume című slágerét.

A Bronxból indult, többmilliós streamekkel büszkélkedő Lil Tjay turnéja április 10-én, egy hétfői napon, éri majd el magyarországi állomását.

Mint ismert, a rappert 2022 júniusában egy New Jersey államban elkövetett rablási kísérlet során hétszer is meglőtték, múlt hétfőn pedig egy közúti ellenőrzés során letartóztatták, mivel a rendőrök egy fegyvert találtak az autóban – Lil Tjay ügyvédje szerint a fegyver nem a zenészé.

A koncertre szóló jegyek értékesítése január 27-én, pénteken, 11 órakor indul majd.