2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2023.1.26 10:49
Olvasási idő  0:38

Újra Budapestre jön Lil Tjay, ezúttal egy arénakoncerttel lepi meg a magyar rajongókat

A 21 éves rapper újra Magyarországon zenél, az Akváriumban adott teltházas bulija után a Budapest Arénában lép majd fel.

Kovács M. Dávid
2023.1.26 10:49 Olvasási idő  0:38
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

2023-ban a Budapest Arénában tér vissza Magyarországra Lil Tjay, aki 2021 novemberében adta első magyarországi koncertjét, és rögtön teltházat csinált az Akvárium Nagyhalljában. A 21 éves rapper buliját szintén az Erzsébet téri klub szervezi.

 

Lil Tjay egy 2022 őszén adott, amerikai fellépése közben Forrás: Roy Rochlin /Getty Images

 

Lil Tjay – azaz Tione Jayden Merritt – New Yorkban született 2001-ben, gyerekkora pedig nem volt zökkenőmentes. A sorozatos iskolai balhékat és bolti lopásokat követően 15 évesen egy évre javítóintézetbe küldték, ami igazán jó hatással volt rá, hiszen zenei karrierje itt kezdődött el. Több számot is írt ez idő alatt, köztük a Resume című slágerét.

 

A Bronxból indult, többmilliós streamekkel büszkélkedő Lil Tjay turnéja április 10-én, egy hétfői napon, éri majd el magyarországi állomását.

 

Mint ismert, a rappert 2022 júniusában egy New Jersey államban elkövetett rablási kísérlet során hétszer is meglőtték, múlt hétfőn pedig egy közúti ellenőrzés során letartóztatták, mivel a rendőrök egy fegyvert találtak az autóban – Lil Tjay ügyvédje szerint a fegyver nem a zenészé.

 

 

A koncertre szóló jegyek értékesítése január 27-én, pénteken, 11 órakor indul majd.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Roy Rochlin /Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra