2023.1.30., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 18:10
Olvasási idő  0:27

Így nézne ki a Family Guy, ha „valódi” emberek szerepelnének benne

Egészen elképesztő, mire képes a mesterséges intelligencia!

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 18:10 Olvasási idő  0:27
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A YouTube-ot böngészve rendre furcsa videókba botlik az ember, mostanában pedig egyre több olyan klipet és kisfilmet találunk a videómegosztón, mely a mesterséges intelligencia (AI) által készülhetett el. A Lyrical Realms névre keresztelt csatorna több híres dal klipjét is AI-köntösbe burkolta már, legutóbb pedig az elmúlt évek legnépszerűbb, felnőtteknek szóló animációsfilm-sorozatát, a Family Guy-t alkotta újra. 

 

 

Az intróvideóban a sorozat ikonikus karakterei valódi emberként jelennek meg egy-egy pillanat erejéig, a mesterségesen megalkotott képek pedig a nyolcvanas-kilencvenes évek amerikai családi sorozataira emlékeztetnek. A videó alatti kommentek szerint sokan már-már ijesztően pontosnak találják a videóban ábrázolt karaktereket, és míg egyesek szerint maga Peter Griffin van a legakkurátusabban ábrázolva, addig mások úgy gondolják, Joe és Quagmire hasonlítanak leginkább „önmagukra”.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra