tegnap 2024.10.23 12:22
Olvasási idő 0:46
Krajnyák Petra

Tom Holland elárulta, hogy mikor kezdődik a Pókember 4 forgatása

FILMEK + SOROZATOK MARVEL TOM HOLLAND

A színész a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című talkshowban erősítette meg, hogy érkezik a folytatás.

Tom Holland kedd este a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban megerősítette, hogy jövő nyáron kezdődik a Pókember 4 forgatása, szúrta ki a Variety. A brit színész hozzátette, hogy már minden készen áll és izgatottan várja, hogy ismét felöltse az ikonikus kék-piros kezeslábast.

A 28 éves színész legutóbb a 2021-es Pókember: Nincs hazaút című filmben bújt Peter Parker bőrébe, melyben a szuperhőst korábban alakító Tobey Maguire és Andrew Garfield is feltűnt. Holland a harmadik rész forgatására reflektálva a két színésszel való közös munkát karrierje fénypontjának nevezte és néhány kulisszatitkot is elárult ezzel kapcsolatban.

Tom Holland velünk marad még egy ideig. Forrás Marvel.com

„Egy buborékban voltunk. Tobey és Andrew köpenyben érkeztek meg a forgatásra, olyan volt, mintha a Star Wars-ból jöttek volna. Nagyon vicces volt“ – idézte fel a színész.

Holland múlt héten, a Rich Roll podcast vendégeként elárulta, hogy a filmben szerelmét alakító barátnőjével, Zendayával együtt olvasta az új rész fogatókönyvének vázlatát. Mint mondta, még dolgozni kell rajta, de hozzátette, hogy az írók kiváló munkát végeznek. 

Forrás Cindy Ord / Staff

Szeptember már kiderült, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című Marvel-filmet jegyző Destin Daniel Cretton válthatja Jon Watts-ot, a Holland főszereplésével készült Pókember-filmek eddigi rendezőjét. A Variety szerint a tárgyalások azonban még mindig zajlanak.