ma 2024.10.22 11:39
Olvasási idő 1:02
Masszi-Rigó Csilla

Az ananász után paprikával találhatnak maguknak szeretőt a szupermarketek vásárlói

TÁRSADALOM NYITOTT PÁRKAPCSOLAT RANDIZÁS SZERELEM SZEX VÁSÁRLÁS

A paprikakód egy angol társkereső fórumán jelent meg, ahol kifejezetten házas emberek keresnek új kalandokat.

Az ananász után a paprika lehet a szupermarketek új randieszköze, derül ki az Indy100 cikkéből, amely egy szokatlan, mégis feltűnésmentes ismerkedési szokásról ír.

Az Illicit Encounters – egy kifejezetten házasoknak és párkapcsolatban élőknek kitalált ismerkedő oldal – fórumán azzal biztatják ismerkedésre a kalandra vágyó vásárlókat, hogy az élelmiszerüzletekben tegyenek két szárral lefelé fordított kaliforniai paprikát a bevásárlókosarukba, ezzel jelezve, hogy ha párkapcsolatban is élnek, nyitottak az új kalandokra. Aki ismeri a jelzést, akár azonnal beszédbe elegyedhet a választottjával, a kód úgy működik, mint egy titkos kézfogás.

A társkereső fórumon valaki már jelezte is, hogy kipróbálta a technikát: állítása szerint egy brit Tescóban látott valakit, akinél két paprika volt, így ő is belerakta a jelzésértékű zöldségeket a saját kosarába. A beszámoló szerint ugyan elsőre kellemetlen volt a találkozás, végül jót beszélgettek egymással. „Nem hiszem, hogy egymáshoz illettünk volna, de jó volt beszélgetni valakivel, aki nyilvánvalóan nem boldog a párkapcsolatában“ – írta a tesztelő.

Paprikával keresnek maguknak szeretőt a boltokban
Szeretőre lehet találni két darab lefelé fordított paprikával? Forrás GETTY IMAGES

Jessica Leoni, az Illicit Encounters szóvivője úgy fogalmazott: nem gondolták volna, hogy eljön a nap, amikor az emberek megnézik egymás zöldségeit a szupermarketben, és nem azért, amiért „elsőre gondolnánk”. „Ha ez bejön, akkor csak remélni tudjuk, hogy mindenki megőrzi a hidegvérét a fagyasztott áruknál” – viccelődött. 

Kiemelt tartalom
Intimitás elköteleződés nélkül: mit tesz az emberi kapcsolatokkal a randiappok új opciója? Intimitás elköteleződés nélkül: mit tesz az emberi kapcsolatokkal a randiappok új opciója? 2024.9.26 15:51

Néhány héttel ezelőtt Spanyolországból indult egy trend, amelynek részeként a vásárlók egy lefelé fordított ananásszal jelezhették egymásnak, hogy nyitottak az ismerkedésre. A több országban is megjelent jelenséget akkoriban azzal magyarázták, hogy az egyedülállók kiábrándultak a társkereső appokból.

A Refresher Magyarország nemrég az ENTR projekt keretében titeket kérdezett arról, hogyan változnak a randizási szokások. Nézzétek meg, mit gondolnak a magyar fiatalokon kívül a románok, a lengyelek és a franciák: