ma 2024.10.19 12:28
Olvasási idő 0:45
Krajnyák Petra

Véletlenül egy testvérpárt kért meg Olivia Rodrigo, hogy csókolózzanak koncertjén a kamerák előtt

ZENE KONCERT OLIVIA RODRIGO

Az énekesnő Sydney-ben adott koncertjén történt az ominózus eset.

Olvia Rodrigo mindig gondoskodik arról, hogy koncertjei felejthetetlenek legyenek, Sydney-ben adott koncertjét azonban akaratán kívül tette emlékezetessé. A fiatal énekesnő megidézve az amerikai sportmeccsek szokását, a csütörtöki koncertjén találomra kiválasztott egy párt, hogy csókolózzanak a kamerák előtt. 

„Annyira aranyosak vagytok! Figyeljetek csak, lenne egy cuki és mókás kérésem. Adnátok egy csókot egymásnak a Guts-kamera előtt?“ – mondta az énekesnő, mire a páros hevesen ellenkezni kezdett. A fiú a lehető legegyértelműbben próbálta eltátogni és mutogatni, hogy a húga áll mellette, nem pedig a barátnője.

Rodrigo rögtön bocsánatot kért és gyorsan reagált a váratlan fordulatra: „mindegy, mindegy, felejtsétek el!“ Az esetről a kínos pillanatot átélő fiú osztott meg TikTokon egy videót. 

@tjsant06 Sorry to disapoint you @Olivia Rodrigo but that would be my sister. If anyone has other POVs please send them to me if you can! #oliviarodrigo#gutsworldtour#kisscam#sydney#gutssydney#gutssydnetnight1#kisscamgonewrong#gutstour♬ original sound - tom santo

„Nem volt rajta a 2024-es bingókártyámon, hogy Olivia Rodrigo megkér, hogy csókoljam meg a húgom“ – írta a videóban, ami az énekesnő is eljutott. 

„Annyira sajnálom!“ – írta Rodrigo a hivatalos TikTok-profiljáról, mire a fiú felvetette, hogy esetlen ők ketten megpróbálhatják majd a csókot a kamerák előtt.