ma 2024.10.10 16:00
Olvasási idő 0:34

PREMIER: Shoegaze- és Slowdive-rajongók, hallgassátok meg nálunk először a SONYA első magyar dalát

ZENE PREMIER

Fülbemászó magyar dallal jelentkezik az Aranyélet főcímdalát is jegyző, atmoszférikus gitár- és énektémáiról ismert négytagú zenekar. Az Azt remélem videóklipje a Refresher Magyarország oldalán látható először.

Második alkalommal látogatott el a SONYA zenekar az angliai stúdióba, ahol következő anyagukat rögzíthették Matt Terry producerrel, ennek eredményeként hallhatjuk a 2025-ben megjelenő nagylemezük első single-jét rögtön egy klip kíséretében, amit Lippai Balázs rendezett és formált a dal mondanivalója köré.



„Balázs egy ››felnőtt játszóteret‹‹ álmodott meg, ahol mindenki lerázhatja magáról a hétköznapi súrlódásokat és élvezheti, ha csak néhány pillanatig is, a szabadságot. A klipben rajtunk kívül számos barátunk szerepel és annyira meleg volt, hogy minden pillanata és az összes izzadtságcsepp teljesen hiteles, ettől lesz tök igazi az egész”

– mesélte Korbucz Sonya a zenekar frontembere.

sonya azt remelem premier
Forrás Sonya

„Talán ideje volt már magyar nyelvű dalt írni, ez részünkről egy gesztus is a magyar közönségünk felé, de ez a pillanat azért is különleges számunkra, mert a dobosunk, Szalay Dani írta. A nagylemezünkön lesz még erre példa előreláthatóan” – folytatta Sonya.

A zenekart legközelebb november 29-én az Akvárium színpadán láthatjátok a Trillion kíséretében.