ma 2024.10.8 17:10
Olvasási idő 1:41
Masszi-Rigó Csilla

Kiderült, melyik One Direction-taggal verekedett össze Liam Payne, akiről volt barátnője egyre sötétebb dolgokat állít

ARCOK LIAM PAYNE NIALL HORAN ONE DIRECTION ZAYN MALIK

Liam Payne két évvel ezelőtt arról beszélt Logan Paul podcastjában, hogy egyszer falhoz vágta őt a One Direction egy másik tagja. Volt menyasszonya, Maya Henry nemcsak azt fedte fel, kiről van szó, hanem azt is, hogyan üzenget neki Payne a szakításuk óta.

Zayn Malik egyszer erőből falhoz vágta Liam Payne-t, legalábbis ezt állítja az énekes egykori menyasszonya, Maya Henry, aki egy TikTokra feltöltött reakcióvideóban mondta el, kik között fajult tettlegességig a nézeteltérés az egykori One Directionben.

„Volt egy vita a színfalak mögött, és az egyik tag konkrétan a falhoz vágott“ – nyilatkozta Liam Payne 2022-ben Logan Paul podcastjában, a másik felet azonban nem nevezte meg. Akkoriban sokan Louis Tomlinsonra gyanakodtak, akit Payne egyszer balhésnak nevezett, bizonyíték híján azonban a rajongók mindeddig csak találgattak az ügyben.

@mayahenry#duet with @bee! ♬ Succession Main Theme - L'Orchestra Nazionale di Mendoni

Henry – aki 2020 és 2022 között alkotott egy párt Payne-nel – a videóban azt mondja, nagyon sokszor szembejött már vele ez a téma az interneten, neki a volt kedvese azt állította, Zayn Malik volt az, aki egy szóváltást követően az egyik koncertjük backstage-ében falhoz nyomta őt. 

„Sok oka van annak, hogy nem kedvelem Zaynt, és sok oka van annak is, hogy miért leszek mindig az ő oldalán” – magyarázta akkor Payne. „Ha nekem kellett volna átélnem azt, amin ő keresztülment, míg felnőtt, és minden mást... Az én szüleim túlságosan támogatóak, olyannyira, hogy az néha már idegesítő, Zayn viszont ilyen értelemben másképp nevelkedett” – utalt Malik gyerekkorára.

one direction zayn malik liam payne verekedes balhe
A One Direction tagjai 2014-ben. Forrás Ian Gavan/Getty Images

Miközben Zayn Malik (aki ellen 2021-ben már eljárás indult, amiért kezet emelt egykori párja, Gigi Hadid édesanyjára) neve újra előkerült a One Direction rosszfiújaként, Liam Payne-ről is egyre kellemetlenebb állításokat fogalmazott meg volt párja.

Kiemelt tartalom
Ünnepnap a One Direction-fanoknak: Louis Tomlinson dokumentumfilmjét vetítik a budapesti mozik Ünnepnap a One Direction-fanoknak: Louis Tomlinson dokumentumfilmjét vetítik a budapesti mozik 2023.3.13 15:54

Az énekest néhány nappal ezelőtt egykori zenésztársa, Niall Horan egyik koncertjén videózták le, ahol többek elmondása szerint is kirívóan és udvariatlanul viselkedett, látszólag mindent megtett azért, hogy rá irányuljon a figyelem.

A 23 éves Maya Henry a saját TikTok-oldalán arról beszélt, hogy Payne megszállottan viselkedik, a szakításuk óta zaklatja őt, ráadásul nem csak a saját telefonszámáról, és időnként még az anyját és a barátait is üzenetekkel bombázza.


„Új iCloud-fiókokat hoz létre, hogy üzeneteket küldjön nekem – mindig egy új rohadt iCloud-fiókról van szó. Minden alkalommal, amikor látom, hogy felbukkan egy a telefonomon, azt mondom: Már megint itt vagyunk, ba****meg!”

@mayahenry Replying to @marie ♬ original sound - Maya Henry

Henry azután töltötte fel a nyolcperces videót, hogy többen is elkezdték azzal támadni, hogy még mindig az exvőlegényéről beszél. Állítása szerint csak tisztázni szerette volna magát, Payne undorító dolgokat művelt vele, de megfenyegette, hogy semmit nem mondhat ezekről, a rajongói úgyis mindenben támogatni fogják, bármit is csinál.

Maya Henry szerint Payne egyáltalán nem kedveli Niall Horant sem, a koncertre pedig csakis azért ment el, hogy magára vonja a figyelmet.