2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szécsi Krisztián
2023.1.10 14:35
Olvasási idő  1:00

És akkor jöttek a Miss Universe versenyzői és egy életre mémet csináltak a saját országukból

A világhírű szépségverseny szereplői bebizonyították, hogy bármilyen országnévből lehet viccet csinálni, csak nagyon akarni kell.

Szécsi Krisztián
2023.1.10 14:35 Olvasási idő  1:00
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Albánia, Angola, Argentína – látszólag nincs sok közös az európai, afrikai és dél-amerikai országokban azonkívül, hogy a Föld nevű bolygón lelhetjük fel őket fizikai valójukban, pedig bizony mindhárom nemzet ott van általában az igen illusztris Miss Universe szépségverseny indulói között.

 

A Miss Universe egy évente megrendezett nemzetközi szépségverseny, melynek felügyeletéért a Thaiföldön és az Egyesült Államokban működő Miss Universe Organization (MUO) felel, mely egyébként 1996 óta Donald Trump tulajdonában áll. Minden évben körülbelül 500 millióan követik végig a potenciális szépségkirálynők megmérettetését és „vérre menő“ küzdelmeit.

 

Ami miatt most ismét hatalmas érdeklődés övezi a Miss Universe indulóit, az egy TikTok-videóösszeállításnak köszönhető, melyben még a 2018-as versenyzők „beköszönéseit“ láthatjuk és hallhatjuk. Nem kell túlgondolni, a beköszönések alatt nem cicerói körmondatokba menő monologizálásokat értünk, hanem csupán egy erőteljes, ám annál patriotikusabb kiáltást, amelynek tartalmaznia kell valamilyen nyelvészeti formában vagy mennyiségben az adott ország nevét.

 

Íme:

 

@therialqueenmissology #missuniverse ♬ sonido original - MissUniverse

 

A sokak által humorosnak vélt kiáltások azonnal megalapozták az utat egy új TikTok-trendnek, így születtek reakció- és imitáló videók is. A versenyzők közül főleg a francia induló babonázott meg mindenkit bájos „FRRRRaaAAAaaaAAAAaaaaAAANSZZZ!“ kiáltásával.

 

@itsgregouu Je me devais de le faire 😭 #pourtoi M ss Universe 2022 c’est samedi ! ✨ #missuniversefrance #missuniverse #missuniverse2022 #fyp #funny #fyp ♬ original sound - Ryan_ayeup

 

@therealmrcliff Why did Miss France scream like that ?💀💀😂😂 #missuniverse #fyp #viral #comedy #missuniverse2023 #missworld ♬ sonido original - MissUniverse

 

A 2018-as versenyen sajnos nem hallhattunk egy ízes hángörit, sőt ki tudja még, hogy meddig kell várnunk erre a megtiszteltetésre, hiszen a január 15-én, vasárnap 71. alkalommal megrendezésre kerülő Miss Universe-en hazánk ismételten nem képviselteti magát.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Fotó: Amir Levy / Stringer
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra