ma 2024.10.8 9:26
Olvasási idő 0:44
Masszi-Rigó Csilla

Miller Dávid a Sztárboxról: Nem tudtam kihozni magamból azt a rengeteg mindent, amit beletettem

ARCOK MÉDIA MILLER DÁVID RTL SZTÁRBOX TELEVÍZIÓ

Miller Dávid és edzői a Sztárbox legutóbbi adásában jelentették be, hogy a műsorvezetőnek egy orrsérülés miatt vissza kell lépnie a versenytől. Most egy hét szomorkodásra készül, később minden megy tovább.

Miller Dávid a Sztárbox vasárnapi adásában jelentette be, hogy vissza kell lépnie a versenyzéstől egy komolyabb, felkészülés közben szerzett orrsérülés miatt.

Ahogy arról korábban írtunk, a műsorvezető bekötözött arccal állt a kamerák elé, ahol elmondta, valódi szerencse, hogy nem kellett rajta műtétet végezni. Visszalépésével kapcsolatos érzéseit ezután egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban is leírta. 

Köszönöm nektek, hogy ilyen sokan írtatok, meg velem vagytok! Ezt éreztem végig, hogy rengetegen osztoztok velem ebben az útban, és ezért is sajnálom ennyire, hogy így kellett véget érjen. Szerettem volna sok embernek erőt adni, motiválni, mutatni valami mást magamból, amit ezen keresztül talán ti is megtalálhattok. Bízom benne, hogy egy része sikerült. Nyilván itt nemcsak a győzelemről van szó, hanem arról, hogy nem tudtam kihozni magamból azt a rengeteg mindent, amit beletettem. De nincs baj! A belefektetett munka ettől még nem lett kevesebb. Most ebből kell kihozni a maximumot! Most egy hét szomorkodás, fekvés, aztán minden megy tovább! Ölellek titeket.

A szakmai team döntése alapján Miller Dávid helyére Sárközi Ákost hívják vissza a férfi könnyűsúlymezőny elődöntőjében. A séf ismét Horváth Tamással küzd majd meg, akivel szemben a negyeddöntőben egyszer már alulmaradt.