A cikk a BioTechUSA Magyarország támogatásával készült.
tegnap 2024.9.25 12:56
Olvasási idő 0:45

Milyen a jó edzőtermi edzés? (TIPPEK KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK🏋️) – Riport

VIDEÓ EDZÉS SPORT

Mihez kezdjen az, aki először lép be az edzőterembe? A Refresher a BioTechUSA márkanagyköveteivel a Back to the gym kampány keretében segít, ha az ősz kezdetével inkább beltéren, teremben élnéd ki a mozgásigényedet.

A konditermekben található eszközök és azok egyre szélesebb arzenálja sokszor még a tapasztalt edzőtermi sportolókat is elbizonytalanítják: hogyan érdemes használni őket? Mit tegyünk, ha életünkben először, esetleg egy hosszabb kihagyás után újra beltéren erősítenénk meg izmainkat, és milyen szempontokat, tippeket érdemes megfogadnia azoknak, akik még nem annyira jártasak az izomerősítő gyakorlatok világában? 

A Refresher arcai, Panna és Krisztián a BioTechUSA-cégcsoport márkanagyköveteivel, Oczella Eszterrel és Kiss Jenővel edzett egyet, és arról kérdezték a profikat, milyen tanácsokat érdemes megfogadnia a sportolással kapcsolatban nemcsak a kezdőknek, de a haladóknak is? Emellett pedig Németh Sándor, a vállalat termékspecialistájától megtudhatod azt is, hogy milyen táplálékkiegészítővel támogathatod egyéni céljaid elérését.

Extra motivációként pedig egy jó ügyet is támogathatsz: a Back to the gym
kampány keretében ugyanis most egy teljes hónapig - szeptember 16. és október
14. között - az országszerte összesen 17 edzőtermet számláló Fitness5-hálózat
bármely konditermében eltöltött edzéssel, alkalmanként 30 forinttal járulhatsz
hozzá te is a Bátor Tábor javára indított adománygyűjtéshez.

Tudj meg többet a kezdeményezésről a BioTechUSA honlapján

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!