2024.9.13 9:04
Olvasási idő 0:58
Szöllősi Anna

Klubkoncerttel idézte meg karrierje kezdetét a Carson Coma

ZENE BUDAPEST PARK CARSON COMA KONCERT

A klubkoncertek műfaját már kinőtték, az új daluk megjelenését most mégis egy pályafutásuk kezdetét idéző, intimebb hangulatú bulival ünnepelte a Carson Coma.

Carson Coma legújabb száma, a Plusz egy (+1) azt a mindannyiunk számára ismerős érzést feszegeti, amikor valaki nem vesz minket komolyan, inkább csak a „plusz egy főjeként“ gondol ránk. A zenekar jövő heti, Budapest Parkba szervezett koncertje előtt élőben is bemutatta a dalt egy bensőséges hangulatú bulin a Gödör klubban.

A zenekar szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint az utóbbi hetekben több magyar zenész és véleményvezér (többek között Schoblocher Barbara, Lábas Viki, 6363, Krúbi, Lil Frakk, Bányai Judit, Pál Marci és Keller Adél) posztolt socialmedia-oldalaira olyan fotót vagy videót, amelyen „+1” feliratú pólót visel.

Nemrég összeállt a kép: a Carson Coma friss, Plusz egy (+1) című dalára utaltak, amely szeptember 9-én, hétfőn, jelent meg.

„Magánéleti és karrierbeli pozitív és (főleg) negatív tapasztalások során egyre inkább világossá vált számomra, hogy ahelyett, hogy folyton mások véleményére hallgatnánk, a saját utunkat kell járni. Nem szabad megelégednünk azzal, hogy egy bárkire lecserélhető plusz egy főként tartsanak minket számon: minden ember sokkal izgalmasabb és értékesebb ennél“ – foglalja össze Fekete Giorgio, a zenekar frontembere.

Kiemelt tartalom
Kamasznap a Budapest Parkban: a JusTeenTime idén Lil Frakkal, Sisivel és T.Dannyvel várja a tizenéveseket Kamasznap a Budapest Parkban: a JusTeenTime idén Lil Frakkal, Sisivel és T.Dannyvel várja a tizenéveseket 2024.9.10 16:31

A zenekar közben javában készül a szeptember 20-i, jövő pénteki, Budapest Park-koncertjére, és másfél héttel korábban, szeptember 11-én, szerdán, tartottak egy „főpróbát“ a Gödör klubban. A bulit az utolsó pillanatban hirdették meg, jegyet pedig csak a helyszínen lehetett venni: az első rajongók már délelőtt 11 órakor sorban álltak, hogy biztosan bejussanak.

„Ekkora helyeken léptünk fel először, és jólesik időről időre visszatérni. Egy fesztiválkoncert általában monológ, egy klubkoncert párbeszéd, ahol sokkal közvetlenebbül tudunk kapcsolódni a közönségünkkel“ – mondják.