2024.9.12 11:12
Olvasási idő 0:53
Maier Péter

Szexistának és incelnek nevezte apját Elon Musk lánya, miután az felajánlotta, hogy teherbe ejti Taylor Swiftet

KÖZÉLET ELON MUSK SZEXIZMUS TAYLOR SWIFT

„Undorító, lekicsinylő és hihetetlenül szexista“ – írta Elon Musk lánya, Vivian Jenna Wilson a Threadsen apja megjegyzéseiről.

Elon Musk felajánlotta, hogy teherbe ejti Taylor Swiftet, miután az énekesnő nyilvánosságra hozta, hogy a demokraták jelöltjét, Kamala Harrist támogatja a novemberi amerikai elnökválasztáson.

„Rendben, Taylor, te nyertél, csinálok neked egy gyereket, és az életem árán is vigyázok a macskáidra“ – fogalmazott a mostanság Donald Trump mellett kampányoló techmilliárdos az X-en.

A történteket Elon Musk és Justine Musk szerzőnő lánya, a húszéves Vivian Jenna Wilson sem hagyta szó nélkül, aki a Threadsen (szimbolikus platformválasztás) fejtette ki, hogy Swift tökéletes időpontot választott arra, hogy kiálljon Harris mellett, és alig várja, hogy lássa a Swiftie-ket a szavazófülkéknél.

Továbbá, igen, láttam a »tweetet«. Ez a förtelmes incel hülyeség valóban egy förtelmes incel hülyeség. Igazából nincs mit hozzáfűznöm, egyszerűen csak visszataszító. Ez nyilvánvaló, és ha neked nem az, akkor te is a probléma része vagy. Csak azt szeretném mondani a követőimnek, ne hagyják, hogy így beszéljenek velük. Ez undorító, lekicsinylő és hihetetlenül szexista. Jobbat érdemeltek

– kritizálta apja megnyilvánulását Wilson.

A 20 éves „H listás celeb“ (ahogy önmagát bemutatja a profilján) hozzátette: az apja nem a kedvenc témája, amiről szívesen beszél, hiszen van saját neve és identitása, de úgy érezte, ezt le kell írnia, még akkor is, ha evidens.

Kiemelt tartalom
Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod 2024.6.26 16:24

A transznemű Vivian Jenna Wilson korábban már beszélt arról, hogy tapasztalatai szerint Musk nem látta el tökéletesen apai feladatait, sorozatos házasságtörő volt, illetve kegyetlenül bánt vele, amiért gyerekkora óta nőnek érzi magát.