2024.8.30 16:25
Olvasási idő 0:44
Szöllősi Anna

A H&M egy nagy bulival droppolja a 2024-es őszi/téli kollekciót, ahol Charli XCX lesz a hangulatfelelős

DIVAT BRAT CHARLI XCX H&M

A brat summer után érkezik a demure fall, amire Charli XCX a H&M vagány leopárdmintás kabátjában készül. A divatmárka egy londoni bulival droppolja az idei év őszi/téli kollekcióját, ahol Jamie xx és Sherelle DJ-k mellett a brit énekesnő is koncertet ad.

A H&M egy látványos londoni partival ünnepli meg a 2024-es év őszi/téli kollekcióját. Az esemény a vállalat közleménye szerint a zene, a divat és egyéniség ünnepléséről szól majd, amihez Charli XCX különleges előadása, valamint Jamie xx és Sherelle lemezlovasok szettjei biztosítják a hangulatot  Mint írják, a buli mindenki számára nyitott, a vásárlók a közösségi médián vagy a tagsági versenyen keresztül szerezhetnek esélyt a részvételre – emlékeztetett a Billboard

Emellett a brit énekesnő a kampány részeként leopárdmintás ruhába bújt, és Arca, Lila Moss, Ajus Samuel, Loli Bahia, Wali Deutsch, Okay Kaya, Bibi Breslin, Alewya, Sage Elsesser, Sega Bodega és Lux Gillespie mellett arcát is adja a kollekció népszerűsítéséhez. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

H&M& (@hm) által megosztott bejegyzés

A szeptember 12-én droppoló kollekciót a márka a H&M divatszellemének felfrissítéseként jellemezte, amit „a századközepi dizájn örök csillogása és sokoldalúsága” inspirált, és egyebek mellett bőrdarabokat, kötött darabokat, mikroszoknyákat, karcsúsított kabátokat és még sok mást tartalmaz. 

Kiemelt tartalom
Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról 2024.9.7 11:19

„A kampány a felszabadító divatról és önkifejezésről szól – mindenki a saját módján és a saját stílusában csavarja a ruhákat. Az üzenet az, hogy a másság hatalom” –  jegyezte meg a H&M kreatív igazgatója, Jörgen Andersson.