2024.8.16 13:05
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

Playback Péntek: Post Malone countryalbumával és a Foster The People feltámadásával éltetjük a nyarat

Playback Péntek: Post Malone countryalbumával és a Foster The People feltámadásával éltetjük a nyarat
Forrás Refresher Magyarország / Getty Images
ZENE DRAKE FOSTER THE PEOPLE LADY GAGA PLAYBACK PÉNTEK POST MALONE ZENE

New Music Friday REFRESHER módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon!

Post Malone bement a Walmartba 7 karton Budweiserért, áthajtott a stúdióba, és írt végre egy igazi countryalbumot. Az énekes mindig is kacérkodott a műfajjal, de most először teljesen beleállt gyerekkorának hangzásába, és érzetre ez nagyon kellett már neki és a karrierjének, hiszen az a zene, amivel ő elindult, már nem nagyon lesz fiatalabb, cserébe most megmutatja, hogy jóval több minden van a repertoárjában a pop-trap slágereknél.

Hét év után érkezik új nagylemezzel a Foster The People, akik mindig ugrándoztak a popzene és az indie szcéna között, és mindig aktuális projektjüktől függött, hogy az mennyire tört be épp a mainstreambe. Paradise State of Mind című friss albumukon a szintetizátorok dominálnak, ami nem feltétlen meglepő annak fényében, hogy miben voltak azelőtt, mielőtt szünetre vonultak volna. 

Izgalmas kollabjaink vannak ezen a héten: Bruno Mars Lady Gagával, Drake Young Thuggal és 21 Savage-dzsel, Lisa pedig Rosalíával készített közös dalt.

Jó szórakozást a playlisthez!