2024.8.9 11:56
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Playback Péntek: Beabadoobee és J Balvin új albumaival pihenünk rá a hétvégi veretésre

Playback Péntek: Beabadoobee és J Balvin új albumaival pihenünk rá a hétvégi veretésre
Forrás Refresher Magyarország / Getty Images
ZENE BEABADOOBEE DZSÚDLÓ J BALVIN KATY PERRY MAGYAR ZENE PLAYBACK PÉNTEK

New Music Friday REFRESHER módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon!

A Z generációs bedroom pop egyik legnagyobb slágerét (Coffee) szállító Beabadoobee 24 évesen már harmadik nagylemezével érkezik, amin ráadásul még Rick Rubin is dolgozott vele. A filippínó származású brit énekes-dalszerző szokásához híven az előző évtized végi alternatív gitárzenét vegyíti a modern pop és r'n'b énekléssel. 

Mindeközben délen: a reggaeton hercege, J Balvin megérkezett új albumával. A latin popzene megkerülhetetlen karaktere hatodik szólólemezével jelentkezik, és a 15 számos Rayón megmutat mindent, ami miatt a csúcsra ért. Az anyag telis-tele van olyan slágerekkel, amik must-have dalok lesznek minden DJ pendrive-ján, akik olyan bulikban játszanak, ahova a lányok ingyen, a fiúk meg 5 ezerért léphetnek be.

Érkezett még új Katy Perry-dal, friss közössel jelentkezett Beatrick és Laurie, a Szigeten fellépő Fontaines DC is mutatott egy új számot a hónapban érkező lemezéről, és ne feledjétek, hogy estefelé Dzsúdló új EP-je is elérhető lesz mindenhol.

Jó hétvégét, szigetezőknek meg jó bulit!