2024.8.1 9:22
Olvasási idő 0:38
Masszi-Rigó Csilla

Kiszivárgott a Sárkányok háza évadzárója a TikTokon

FILMEK + SOROZATOK HBO SOROZATOK STREAMING TIKTOK TRÓNOK HARCA/SÁRKÁNYOK HÁZA

Nem egyedi esetről van szó, a "Sárkányok háza" első évadának fináléját is még jóval azelőtt tették közszemlére, hogy a sorozat befejeződött volna.

Rájár a rúd a Sárkányok háza alkotóira, a sorozat fináléját ugyanis már második alkalommal leakelték meg. Egy egyelőre ismeretlen tettes kedd este 14, összesen 30 percnyi filmanyagot töltött fel a TikTokra a sorozat évadzáró epizódjából, a rövid bejátszásokat pedig néhány óra alatt több százezren nézték meg – derül ki a Variety cikkéből. A TikTok ugyan a megjelenést követő órákban letiltotta a profilt, néhány videó az X-re és a Redditre is felkerült. 

„Tudatában vagyunk annak, hogy a közösségimédia-platformokon a Sárkányok háza évadzáró részéből klipek jelentek meg” – áll az HBO szerdai közleményében, amely szerint a részletek egy külső forgalmazó általi véletlen közzététel nyomán kerültek fel a netre. „Az HBO agresszíven figyeli és távolítja el a klipeket az internetről, a rajongók vasárnap (augusztus 4.) este teljes egészében megnézhetik az epizódot az HBO-n és a Maxon.”

Kiszivárgott a Sárkányok háza második évadának záróepizódja
Forrás HBO/ Sárkányok háza

A Sárkányok háza első évadának záróepizódjából 2022-ben szintén kiszivárogtattak néhány jelenetet, illetve a Trónok harca utolsó évada is veszélyben forgott, a sorozatnak ugyanis komplett epizódjait rakták fel az internetre a bemutató előtt.