2024.7.19 11:51
Olvasási idő 0:54
Krajnyák Petra

Kizárták a Való Világ egyik játékosát, mert szexuálisan zaklatta villatársát

ARCOK MÉDIA RTL SZEXUÁLIS ZAKLATÁS TELEVÍZIÓ VALÓ VILÁG VALÓSÁGSHOW

Szexuális zaklatás miatt zárták ki VV Dzsigerit a Való Világból. A 21 éves játékosnak azonnal el kell elhagynia a villát, mert olyan helyzetbe hozta egyik villatársát, „ami számára nem volt kívánatos, ezt többször is jelezte számára”.

VV Dzsigeri súlyosan megsértette a Villa szabályzatát, ezért azonnal kizárták a ValóVilág 12 játékból, jelentette be az RTL.

A játékosokkal a valóságshow műsorvezetője, Megyeri Csilla közölte, hogy a 21 éves Dzsigerinek el kell hagynia a villát, mert olyan helyzetbe hozta egyik villatársát, Giadát, „ami számára nem volt kívánatos, ezt többször is jelezte számára”.

Az RTL nem részletezte a kizárás okát, de a Redditen megosztott videókon látható, amint a férfi megpróbál benyúlni a lány lába közé, majd lefogja, illetve az arcára tenyerelve ráfekszik. A lány alig kapott levegőt, és hiába kérte, hogy hagyja békén, a férfi továbbra is a lábai között nyúlkált. Giada olyan kétségbeesetten próbált menekülni, hogy közben Dzsigeri szájába is belekapott, ami vérezni kezdett.

VV Dzsigeri elfogadta a döntést, majd bocsánatot kért a lánytól. Elköszönésekor azonban azt mondta, hogy bár utólag „tényleg szarul nézett ki, de szerinte csináltak egy párszor már ilyet”. Állítása szerint úgy érezte, hogy villatársa „nem adott olyan jeleket, hogy neki rossz volt” – holott valójában egészen egyértelmű jeleket adott.

Giada a Dzsigeri búcsúzásakor azt mondta, hogy az erőszakoskodás után elment sírni, mert olyan dolgot hozott elő belőle a helyzet, „amit nem akart”.

Ha bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata vagy, hívd ingyenesen a NANE Segélyvonalat a +36 80 505 101-as telefonszámon, ha pedig jogi természetű kérdésed van, keresd bizalommal a PATENT Egyesület szintén ingyenes jogsegély-szolgálatát a +36 21 20 22 083-as számon.