2024.7.10 22:15
Olvasási idő 0:41

Tényleg vége: nem lesz több Balaton Sound Zamárdiban

ZENE BALATON SOUND

Lejárt a Balaton Sound szerződése Zamárdival, az idei lehetett itt az utolsó fesztivál.

“Lejárt a szerződésünk a szervezőkkel, abban 2024-ig volt lehetőségük megtartani a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek itt” – nyilatkozta Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere a Somogy megyei hírportálnak, a sonline.hu-nak.

A lap úgy tudja, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen, amelyen részt vett a fesztivál szervezőinek képviselője is, elhangzott az, hogy az idei volt az utolsó Balaton Sound a településen. Ezzel szemben a Sound sajtófőnöke, Vető Viktória azt mondta a portálnak, hozzájuk is eljutottak a fesztivál jövőjével kapcsolatos pletykák, de nincs napirenden a téma, így nem szeretnének foglalkozni vele.

A fesztivál területén dolgozó büfések egyébként kész tényként közölték az elmúlt hétvégén a látogatók egy részének, hogy a 2024-es az utolsó Balaton Sound. Egy azóta törölt Instagram-videóban a fesztivál által ismertté vált Pumped Gabo sírva beszélt arról a Balaton-parton, hogy többé nem lesz fesztivál.

A Balaton Sound jövőjének kérdése internetes fórumokon is felröppent, ahol egyesek azt is tudni vélik, hogy jövőre egy másik fesztivál, a kolozsvári Untold jön Zamárdiba. Ezt Csákovics Gyula nem erősítette meg, azt mondta: ilyen megkeresést nem kapott az önkormányzat.

Kiemelt tartalom
Veretés, gyúrás, csajozós dumák és a legmenőbb táncmozdulatok👯‍♂️ – A BALATON SOUNDON JÁRTUNK - A Te Hangod Veretés, gyúrás, csajozós dumák és a legmenőbb táncmozdulatok👯‍♂️ – A BALATON SOUNDON JÁRTUNK - A Te Hangod 2023.7.1 8:53