2024.7.9 14:57
Olvasási idő 0:54
Masszi-Rigó Csilla

Julia Fox coming outolt

ARCOK COMING OUT JULIA FOX LMBTQ

„Bocsi, srácok, többé nem fog előfordulni” – mondta az "Uncut Gems" színésze, aki állítása szerint már több mint két éve cölibátusban él.

Julia Fox olasz-amerikai színésznő egy hétfőn publikált TikTok-videóban vallotta be, hogy a nőkhöz vonzódik.

A színész egy reakcióvideót töltött fel, melynek előzményében egy felhasználó azt ecseteli, imádja, amikor egy leszbikus nő a barátjával sétál, és süt róla, hogy valójában gyűlöli a mellette álló férfit. Amikor ez a mondat elhangzik, Fox azt mondja: „Hé, ez én voltam! Én voltam az a leszbikus. Nagyon bocsi, fiúk, többé nem fog előfordulni.“

@juliafox#stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound - Julia fox

A 34 éves Fox videója alatt hozzászólások tucatjai szólnak arról, mennyire támogatják és szeretik őt. Volt, aki azt írta, azóta tudja, hogy a modell a nőkhöz vonzódik, mióta olvasta az életrajzát – és a kommentelők között valóban sokan vannak, akiket nem érint váratlanul a hír.

Julia Fox – aki 2018 és 2020 között Peter Artemiev felesége volt, akitől egy fia is született – korábban már beszélt arról, hogy akár egy nő mellett is el tudná képzelni magát, egy 2022-es Ziwe-interjúban pedig azt is elmondta, hogy úgy érzi, van benne egy kis homoerotikus hajlam, ami azonban még felfedezésre vár.

Julia Fox coming outolt
Julia Fox Forrás John Nacion/Getty Images

„Talán nem tévedtek a volt pasijaim, amikor leszbikusnak neveztek, és arra panaszkodtak, hogy soha nem akartam velük szexelni” – mondta. Fox korábban egyébként azt állította, hogy két hónapig sem tartó kapcsolatuk ideje alatt sosem feküdt le Kanye Westtel. Egy májusi TikTok-videójában pedig úgy fogalmazott: „Már 2,5 éve cölibátusban, és őszintén szólva soha nem voltam jobban.“