2024.6.30 11:29
Olvasási idő 0:53
Krajnyák Petra

Taylor Swift egy évre elegendő élelmiszert adományozott egy brit jótékonysági szervezetnek

KÖZÉLET JÓTÉKONYSÁG TAYLOR SWIFT

Az énekesnő a liverpooli szervezet mellett a Cardiff Foodbanknak is bőkezűen adományozott.

Taylor Swift idén nyáron Európában folytatja Eras turnéját, jelenleg az Egyesült Királyságban adja egyik koncertet a másik után, ám mindeközben a jótékonykodásról sem feledkezett meg. Ugyanis az énekesnő útközben több élelmiszerbanknak is adományozott. Swift e hónap elején három alkalommal is lépett fel a liverpooli Anfield Stadionban, ezzel egyidejűleg a St. Andrew’s Community Network fontos hiányosságait is pótolta: egy évre elegendő élelmiszert adományozott a szervezetnek.

„Ez a legcsodálatosabb ajándék“ – mondta Rich Jones, St. Andrew's vezérigazgatója a The Guardiannak.

„Az emelkedő árak, a növekvő szükségletek és a csökkenő adományok miatt már hosszú ideje magunknak kellett biztosítani az élelmiszereinket. De joggal mondhatjuk, hogy Taylor Swift lényegében 12 hónapra kifizette az élelmiszerköltségünket - ez lehetőséget ad arra, hogy fellélegezzünk, és a jövőben az adománygyűjtésre összpontosíthassunk"  – tette hozzá.

A liverpooli jótékonysági szervezet 11 élelmiszerbankot működtet, és hosszú távú támogatást nyújt nyolc közösségi étkezdének.

Röviddel a liverpooli fellépés után az énekesnő Walesben adott koncertet, és ekkor Rachel Biggs, a cardiffi Élelmiszerbank vezetője szerint Swift 10 800 adag ételre elegendő adományt juttatott el a szervezethez. Ez a legnagyobb adomány, amelyet a Cardiff Foodbank magánszemélytől valaha kapott.

Kiemelt tartalom
Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod 2024.6.26 16:24

„Vásárolni fogunk egy teherautót, tele élelmiszerrel és más, szükséges árucikkekkel, hogy kiegészítsük a sürgősségi élelmiszercsomagjainkat“ – mondta Rachel Biggs, a jótékonysági szervezet vezérigazgatója, amely tavaly több mint 20 000 sürgősségi élelmiszercsomagot osztott szét a rászorulók között. Swift adományából 1200 ember napi háromszori étkezését tudják majd biztosítani.